✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

CTA header

Wij begrijpen dat jij misschien niet thuis bent in het inrichten van kantoorruimtes, Inside Office wel! Onze tips?

  • Zorg voor een logische indeling van de ruimte en maak gebruik van multifunctionele meubels.
  • Minimaliseer rommel en zorg voor voldoende opbergruimte.
  • Zorg voor goede verlichting en ventilatie.
  • Gebruik kleuren en materialen die bijdragen aan een productieve werksfeer.

De experts van de designstudio staan voor je klaar om samen een passend ontwerpvoorstel te maken. Neem contact met ons op voor een brainstormsessie. Lees ook waarom je het inrichten van je kantoor beter kunt uitbesteden aan professionals.

  • Zorg voor ergonomisch verantwoord meubilair, zoals bureaustoelen en -tafels.
  • Plaats computerschermen op de juiste hoogte en zorg voor voldoende bewegingsruimte.
  • Stimuleer medewerkers om regelmatig te pauzeren en te bewegen tijdens het werken.

Inside Office heeft een brede kennis over het toepassen van ergonomische producten en licht ook graag uit wat de voordelen zijn van een ergonomische werkplek, die kennis delen we graag met jou. Daarnaast beschikken wij over meubels en accessoires die de ergonomische houding bevorderen tijdens het werken. Bekijk hier ons assortiment ergonomische producten. Nog verdere vragen? Neem contact met ons op.

Het creëren van een fijne werkruimte heeft veel voordelen voor de medewerkers. Daarnaast heeft het ook voordelen voor de werkgever. Zo draagt de kantoorinrichting bij aan het behouden en werven van medewerkers. Maar hoe richt je deze ‘fijne’ werkplek in?

  • Maak bijvoorbeeld gebruik van kleur, licht en materialen om een prettige werksfeer te creëren.
  • Zorg voor voldoende daglicht en ventilatie.
  • Plaats planten en andere natuurlijke elementen in de ruimte.

Dit zijn enkele tips die wij adviseren toe te passen op kantoor. Nog een belangrijk punt waar onze ontwerpers naar kijken bij het inrichten, is het DNA van het bedrijf. Laat je goed adviseren om succes en productiviteit te verhogen.

Wij adviseren gebruik te maken van flexibele en modulaire meubels die gemakkelijk kunnen worden aangepast of verplaatst. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met toekomstige groei van het bedrijf bij het ontwerpen van de kantoorinrichting. Inside Office helpt je graag bij het inrichten van jouw kantoor met oog op de toekomst. Daarbij kijken we naar de wensen van de werknemers en werkgever. De identiteit van het bedrijf speelt de grootste rol bij het inrichten.

Wil jij hulp van onze experts bij het inrichten van jouw ideale kantoorruimte? Neem contact met ons op.

Een prettige werksfeer heeft alles te maken met geluiden. Er ontstaan snel irritaties op het moment dat vervelende geluiden aanwezig zijn op kantoor, denk bijvoorbeeld aan luidruchtige collega’s, de printer en de koffiemachine. Naast irritaties gaat het ten kosten van de concentratie en productiviteit.

Wij adviseren het gebruik van akoestische materialen, zoals gordijnen, vloerbedekking en wandpanelen. En daarbij het toepassen van scheidingswanden of akoestische schermen tussen werkplekken. Een nieuwe ontwikkeling is de akoestische belcel of akoestische lampen. Meer informatie over onze akoestische producten?

Duurzaamheid gaat een steeds grotere rol spelen, ook op kantoor. Wij helpen je graag met tips en tricks om bewuste keuzes te maken, zoals de volgende 3 tips:

De rest van de tips lees je in onze blog ‘Tips om je kantoor duurzamer te maken’. Inside Office beschikt daarnaast over een scala leveranciers, die bewust bezig zijn met het ontwikkelen van duurzame en milieuvriendelijke producten.

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD