✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePrintoplossingen

Printoplossingen

CTA header

Als bedrijf ontkom je haast niet aan printen, zelfs niet op de digitale dag van vandaag. Want digitaliseren houdt vaak ook in: oude, papieren documenten inscannen en opslaan in de cloud. Printers worden dus nog vaker gebruikt dan je zou denken. Inside Office levert slimme printoplossingen die voldoen aan het moderne printlandschap!

Alles-in-een printoplossingen voor jouw kantoor

Als kantoorinrichter denken we aan alles. Van bureau tot printer. We bedenken graag hoe we jouw kantoor kunnen voorzien van de beste printoplossingen. Je vindt bij ons printers en multifunctionals voor werkplekken van het merk Toshiba. Maar ook bieden we efficiënte totaaloplossingen voor alle scan-, print- en kopieeractiviteiten. Of het nu een grote of kleine werkomgeving betreft: Inside Office maakt een uitvoerige analyse van de printbehoeften. Het doel? Een complete printoplossing tegen scherpe kosten creëren. Kies voor:

  • Minder rompslomp
  • Verhoogde productiviteit
  • Stabiele kwaliteit printers van Toshiba

Toshiba printers

Wij kiezen bewust voor topmerk: Toshiba. Waarom? Omdat we daar de beste ervaringen mee hebben qua prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. 

Toshiba printer

Beter, slimmer en efficiënter werken

Op kantoor is het belangrijk dat de printers goed aansluiten op de werkprocessen. Je bent op zoek naar één of meer machines. Ons advies: kijk niet naar de kostprijs, maar naar het te maken prints. De prijs van toners en het onderhoud zijn ook van invloed op deze kosten. Wist je bijvoorbeeld al dat een zwartwit print niet meer hoeft te kosten dan één eurocent, en een kleurprint niet meer dan drie eurocent? Aan de hand van onze inventarisatie, jouw wensen en eisen brengen we een advies op maat uit.

Wij ontzorgen je van A tot Z. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het papier regelen. Zo helpen we je graag een beetje.

Printoplossingen die ontzorgen

Het papierloze kantoor? We zijn er nog niet. Hoe meer werkprocessen we automatiseren en digitaliseren, hoe meer we scannen en printen. Gelukkig worden printoplossingen betrouwbaarder, duurzamer en steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van echte alleskunners. Ook wel bekend als de multifunctionele printer.


Software voor printoplossingen

Naast printoplossingen via de printer zelf, is er ook software beschikbaar die efficiënt beheer mogelijk maakt binnen het hele printlandschap van jouw kantoor. Instellingen kunnen per gebruiker ingesteld worden om controle te houden. Denk aan printlimieten of printen in kleur. Je krijgt op deze manier makkelijk inzicht in medewerkers die vaak printen.

Een veiligheidsboost

Ook gaat de veiligheid er op vooruit. Zo kunnen bijvoorbeeld prints pas vrijgegeven worden op het moment dat een medewerker bij de printer hier opdracht voor geeft. Gevoelige of belangrijke documenten blijven niet zomaar achter in het apparaat.

Waarom kiezen voor Inside Office?

  • Uitgebreide inventarisatie van werkprocessen en wensen
  • Support bij storingen
  • Gespecialiseerd in alles-in-printoplossingen van Toshiba
  • Nergens omkijken naar en geen onvoorziene kosten

Meer weten? Neem contact op

Op zoek naar slimme printoplossingen voor jouw organisatie? Inside Office regelt het graag! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een maatwerk offerte aan. We komen graag meer te weten over je behoeften en uitdagingen!

 

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD