✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorIndustriële kantoorinrichting

Industriële kantoorinrichting

Upgrade je werkplek
CTA header

Een industriële kantoorinrichting is geïnspireerd op vervallen fabriekspanden. De robuuste en stoere uitstraling spreekt veel mensen aan. We zien deze interieurstijl inmiddels op vele plekken terugkomen. In woningen, in hotels, in restaurants of in winkels, maar ook binnen kantoorpanden gaat de voorkeur steeds vaker uit naar een industriële kantoorinrichting.

Herken jij jouw bedrijf hierin? Dan kunnen wij je helpen. Ontdek de mogelijkheden van Inside Office voor jouw bedrijf!

Wat zijn de kenmerken van een industriële kantoorinrichting?

Een industriële kantoorinrichting is ontstaan net na de Tweede Wereldoorlog uit noodzaak. De slechte economie resulteerde in veel verhuizingen naar vervallen fabriekspanden of pakhuizen. Niks was hier netjes afgewerkt. Dat geeft deze stijl juist zijn robuuste karakter. In een industriële kantoorinrichting zien we onafgewerkte muren, robuuste materialen, ventilatiebuizen die open en bloot boven je hoofd bevestigd zijn en andere constructiewerken die een mooie blikvanger in een ruimte zijn.

Een compleet industrieel kantoor voor jouw bedrijf

Niet ieder bedrijfspand heeft nu eenmaal een industriële basis waarbij de leidingen bijvoorbeeld zichtbaar zijn. Met behulp van de juiste meubels, kleurgebruik, accessoires en onze eindeloze inspiratie kunnen wij jouw kantoor de industriële look geven zoals jij zelf wenst. We verzorgen het project van A tot Z. Zelfs over de kleinste details voor het creëren van een industriële stijl is nagedacht. Zo proberen we jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ontdek de flexibiliteit voor een samenhangend geheel

Apart lijken deze elementen onaf, maar combineer het met neutrale kleuren, kantoormeubelen en -accessoires en er ontstaat en samenhangend geheel met een stoere uitstraling. Bovendien maken we veel gebruik van open ruimtes waarbij innovatie, flexibiliteit en samenwerken centraal staan.

Afhankelijk van de constructie van het pand, is het eventueel ook mogelijk om buizen, leidingen en kabels in het zicht te hangen aan het plafond of aan de muur. Indien deze nu netjes verstopt zitten achter plafondplaten dan is het een optie om deze te verwijderen, zodat er een open structuur ontstaat.

Het juiste meubilair voor optimale werkplekken

In een industrieel ontwerp kiezen we vaak voor hanglampen die boven de werkplekken hangen en die bevestigd zijn aan het open plafond. We maken graag gebruik van mooie, grote lampen met een robuuste uitstraling.

Ook creëren we voldoende grote, open ruimtes met uitnodigende zitplaatsen zoals loungeplekken, zitjes, treinzitjes, concentratiewerkplekken en open werkplekken. Hier kun je flexibel werken, samenwerken en ontmoeten. In een industrieel kantoor hebben werknemers alle faciliteiten om hun werk goed uit te voeren, terwijl ze wanen in industriële sferen.

De belangrijke rol van akoestiek in een industriële kantoorinrichting

Zeker in deze stijl is het van belang dat de akoestiek in orde is. Grote, open ruimtes weerkaatsen geluid, wat voor geluidsoverlast kan zorgen. Op kantoor wil je de rust bewaren, zodat medewerkers zich goed kunnen concentreren en zich prettig voelen. Geen zorgen, we hebben overal een passende oplossing voor.

Zo kunnen we prachtige akoestische wand- en plafondpanelen plaatsen en zelfs akoestische scheidingswanden, zodat de geluidsoverlast tot de minimum beperkt blijft. Zo creëren we een industrieel kantoordesign waarin je geen last hebt van te veel lawaai en toch het grote, ruimtelijk effect kunt behouden.

Jouw visie is onze creativiteit

De kantoorinrichting is een goede manier om de identiteit van jouw bedrijf vorm te geven en om de organisatiecultuur uit te drukken. Als professioneel projectinrichter kunnen wij dé industriële werkplek creëren waarbij de juiste sfeer hangt, waar werknemers zich goed voelen en waar iedereen de werkzaamheden optimaal kan uitvoeren.

Samen een keer sparren over wat er mogelijk is binnen jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met je mee over jouw wensen, behoeften en eisen. Ons streven? Jouw visie omzetten in werkelijkheid! Inside Office is dé specialist in het creëren van een industrieel kantoor en we helpen je graag!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD