✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeAudiovisuele apparatuur

Audiovisuele apparatuur

CTA header

Waar beeld, geluid en informatievoorziening samenkomen, in elke denkbare ruimte.

Beeldschermen zijn niet meer weg te denken uit de moderne tijd. Van het kleine scherm van een smartphone tot aan grote displays langs de weg; je ontkomt er niet aan. Ze tonen informatie en zijn soms interactief. Audiovisuele apparatuur is onmisbaar en bespaart tevens veel tijd. Tijdens een zakelijk, digitaal overleg zet je gewoon je camera en microfoon aan van je laptop en je bent klaar. Dat scheelt reistijd en -kosten, en je helpt het milieu ook een handje.

Wat is audiovisuele apparatuur?

Met audiovisuele apparatuur bedoelen we alle hardware die je nodig hebt om beeld- en geluidmateriaal weer te geven of te gebruiken. Het zijn de ingrediënten voor het overbrengen van beeld en geluid. Deze hulpmiddelen maken werken en vergaderen een stuk makkelijker, efficiënter en leuker. Er zijn verschillende soorten audiovisuele middelen zoals, narrowcasting, smart office, video vergaderen en interactieve touchscreens.

Welke audiovisuele middelen zijn er?

Het begrip ‘audiovisueel’ is zeer divers. Er vallen namelijk best wat audiovisuele middelen onder. We noemen er hieronder een aantal.

  • Displays: in allerlei soorten en maten.
  • Interactieve touchscreens: in het onderwijs beter bekend als digiborden.
  • Beamers: hiermee kun je afbeeldingen of video’s weergeven op een scherm of muur.
  • Audiosystemen: geluidsapparatuur zoals speakers en een soundbar.
  • Besturingssystemen: voor het gemakkelijk en eenvoudig bedienen van de apparatuur.
  • Videoconferencing: denk hierbij aan producten zoals headsets, microfoons en speakers, conference camera’s en accessoires.

We lichten hieronder een aantal relatief nieuwe begrippen uit van audiovisuele apparatuur uit. Als audiovisueel specialist kan Inside Office deze hardware leveren en je hierover adviseren.

Narrowcasting

Je hebt vast wel eens een video zien afspelen bij de entree of wachtruimtes. Bedrijven zetten dergelijke filmpjes steeds vaker in om gasten te informeren terwijl ze wachten. Zo’n video vraagt om goede content en een professionele uitstraling. Met de narrowcastingsystemen van Inside Office maak je zeker een goede indruk. Wij leveren en implementeren het volledige systeem.

 

Narrowcasting

Smart office

Het kantoorlandschap is afgelopen jaren flink verandert, hybride werken is het nieuwe normaal geworden. Een smart office maakt een kantoor flexibeler en bereid je voor op de toekomst. In een smart office komen technologie, analytics en een menselijke ‘touch’ samen om de kantooromgeving te verbeteren. Een smart office draagt bij een de productiviteit, het welzijn, de beleving en de betrokkenheid van medewerkers.

Voorbeeld van een smart office

Inside Office ontzorgt

Wil je jouw kantoor of vergaderruimte (her)inrichten? Dan is hoogwaardige audiovisuele apparatuur essentieel. Bij het maken van het ontwerp denken we hier al over na. We inventariseren de behoeften, werkwijze, werkprocessen en toekomstplannen van jullie organisatie. Maar we beperken ons niet alleen tot het stukje audiovisueel, we verdiepen ons graag eerst in jullie bedrijf, organisatieplannen en werkstromen. Op basis daarvan maken we een adviesplan voor jullie specifieke werkomgeving.

Meer werkgeluk voor jou en je collega’s

Doordat we de juiste audiovisuele middelen selecteren en implementeren, ervaren alle medewerkers meer werkgeluk. Naast meer plezier en comfortabel werken, zul je ook zien dat je productiever bent en meer uit een werkdag kunt halen. In dit tijdperk is het van enorme waarde dat je goed kunt overleggen, intern en extern.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke, professionele en betrouwbare audiovisuele oplossingen kunnen jullie uitstekend presteren. Met behulp van deze apparatuur brengen jullie de ultieme digitale samenwerkingservaring naar jullie werkplek, zowel binnen als buiten jullie kantooromgeving.

Hoe kunnen we jou helpen?

Het maximale halen uit jouw vergaderruimte of kantoorruimte? Dat begint bij een kantoor die van alle moderne gemakken is voorzien. Ons team helpt je graag bij het realiseren van een inspirerende werkomgeving. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD