✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeAudiovisuele apparatuurNarrowcasting

Narrowcasting

Neem contact op
CTA header

Bereik jouw doelgroep gericht met de je juiste boodschap

Of je nu een winkel, restaurant, hotel, sportschool, kantoor of een andere onderneming beheert, narrowcasting biedt een eigentijdse en indrukwekkende manier om jouw boodschap op een doeltreffende wijze te verspreiden en je specifieke doelgroep te bereiken. Inside Office helpt jou narrowcasting te integreren in je bedrijf!

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een revolutionaire vorm van digitale communicatie waarbij content, zoals afbeeldingen, video’s, nieuws en informatie op specifieke locaties worden weergegeven via beeldschermen. Deze dynamische, aantrekkelijke displays zijn strategisch geplaatst om een gericht publiek te bereiken, zoals klanten in een winkel, gasten in je hotel, of medewerkers in op kantoor.

Het is eigenlijk het tegenovergestelde van broadcasting. Bij broadcasting wordt een zo groot mogelijk publiek bereikt zoals te zien is op radio en tv. Narrowcasting bereikt een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Ook narrowcasting gaat met beeld en geluid door middel van beeldschermen maar deze worden gericht ingezet.

Scherm narrowcasting
Narrowcastingsysteem voorbeeld

Narrowcasting, iedereen (her)kent het

Vrijwel iedereen kijkt vrijwel dagelijks op schermen. Niet alleen bij de autogarage, de makelaar of de supermarkt, maar ook de functionele schermen met bedrijfsinformatie worden veel bekeken. De narrowcasting schermen laten je bijvoorbeeld zien in welke zaal het feest wordt gegeven in een hotel, welke balie je moet hebben bij de kamer van koophandel of wanneer je aan de beurt bent bij de gemeente.

Een stap in de ontwikkeling

Heb je er wel eens gedacht hoe je omgeving eruit zou zien als deze schermen er niet waren? Dan gaan we best wel een stap terug in de ontwikkeling hoewel het nog niet eens zo lang geleden is. Dat was de tijd dat we nog afhankelijk waren van A4tjes op het raam om achter bedrijfsinformatie te komen, dat marketingboodschappen via krantenadvertenties werden verspreid en dat we afhankelijk waren van de vriendelijke dame achter de informatiebalie. Dit kunnen we ons nu niet meer voorstellen, zo ingeburgerd is narrowcasting inmiddels. 

Waarom kiezen voor narrowcasting?

 

  1. Opvallende Communicatie: je kunt jouw boodschap krachtig overbrengen door gebruik te maken van aantrekkelijke visuals en video’s. Je valt op in de drukte en trekt de aandacht van jouw doelgroep.
  2. Dynamische Inhoud: narrowcasting stelt je in staat om jouw content eenvoudig bij te werken en aan te passen. Of je nu nieuwe promoties, menu’s of nieuws wilt delen, het is allemaal mogelijk met slechts een paar klikken.
  3. Gerichte Doelgroep: je kunt content specifiek afstemmen op de mensen die zich op een bepaalde locatie bevinden. Dit betekent dat je de juiste boodschap kunt overbrengen aan de juiste doelgroep op het juiste moment.
  4. Interactieve Elementen: maak jouw narrowcasting nog boeiender door interactieve elementen toe te voegen, zoals enquêtes, social media feeds en live nieuwsupdates.
  5. Verbeterde Klantbetrokkenheid: narrowcasting helpt de betrokkenheid van jouw klanten te vergroten en zorgt voor een betere merkbeleving.

Jouw gespecialiseerde partner

Bij het (her)inrichten van je lobby, entree of wachtruimte kunnen we narrowcasting inzetten. Wij regelen alles van A tot Z. In overleg bepalen we de meest strategische plekken waar de schermen worden opgehangen. Ga je presenteren via een videowall of een LED-paneel? Beide lenen zich uitstekend voor narrowcasting. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, zorgen we voor een naadloze installatie en kun je beginnen met content tonen. 

Narrowcasting scherm

Neem contact met ons op

Wil je de kracht van narrowcasting benutten om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact op met ons team van experts. Samen zullen we een ontwerp ontwikkelen die perfect past bij jouw behoeften en doelstellingen.