Een kleine verandering of een complete restyling van je kantoor? Bij ons kun je aankloppen.
Van een sprekend 3D ontwerp op maat tot de realisatie, we maken er samen wat moois van!

Een greep uit onze meubelmerken:

Projectinrichting Inside Office

Twinform

Drentea

Mikomax

Palmberg

Huislijn

Markant

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Onze projecten zien?

Webshop

Huislijn

Onze ergonomische bureaustoelen:

BMA ERGONOMICS

BMA

hAG SOFI

HAG

interstuhl pure air

Interstuhl

aeris muvman ergonomie

Aeris

Op zoek naar een projectinrichter? Elke werkplek is uniek. Wij richten in met passie en creativiteit voor ons vak. Van concept tot realisatie, wij regelen het van A tot Z.

Projectinrichting op maat

Met onze jarenlange ervaring in de projectinrichting kunnen wij jou professioneel advies op maat geven. We kunnen van jouw kantoor een inspirerende werkomgeving maken. Een plek waar de medewerkers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren. Waar de juiste sfeer hangt en gebruiksgemak voorop staat. Werken moet leuk zijn en een inspirerende werkomgeving helpt daarbij.

Wij richten jouw kantoor in met de mooiste design meubelmerken. Elk bedrijf is anders en wilt iets anders uitstralen. Daarom maken wij voor elke klant een advies op maat. Jouw kantoor met de nieuwe meubels en nieuwe accessoires. Door ons 3D tekenprogramma komt dat plaatje direct tot leven. De sfeer kan je dan al proeven en het geeft jou een goed beeld van hoe jouw kantoor zou kunnen worden. Elke gewenste aanpassing kunnen wij doorvoeren, waardoor uiteindelijk jouw ideale werkomgeving ontstaat. We houden altijd rekening met de nieuwste trends waaronder het nieuwe werken, dynamisch werken, flexwerken en ergonomische bureaustoelen.

Projectinrichting met design meubelmerken

Wij zijn dealer van design meubelmerken Drentea, Palmberg, Twinform, Nice Price Office, Huislijn, Sedus en Lande. Denk hierbij aan standaard bureaus, zit/sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, lounge meubilair, meubilair voor in een wachtruimte/ontvangstruimte, kastruimte, ladenblokken en opbergkasten.

Het nieuwe werken, afgekort met HNW, is helemaal van deze tijd. HNW betekent flexibeler werken en meer zelfstandigheid. Hierdoor kan iedereen zelf bepalen hoe hij/zij zijn werk effectiever, efficiënter en plezieriger invult. Het nieuwe werken gaat allemaal om een verandering in mentaliteit en organisatiecultuur, omdat medewerkers dus plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. Voor werknemers moeten de faciliteiten voor flexibel werken aanwezig zijn. Flexibele kantoorconcepten zijn nodig om de manier van het nieuwe werken optimaal te ondersteunen. Medewerkers moeten de mogelijkheid om overal te kunnen werken in kantoor. Niet meer de standaard vaste pc’s, maar laptops waarmee overal gewerkt kan worden. Daarbij is de clean desk policy erg belangrijk. Geen rommelig bureau meer, maar een schoon, opgeruimd bureau. Hierbij moet er voldoende daglicht en frisse lucht beschikbaar zijn en is bewegen de nieuwe norm.

Een kantoor wordt steeds meer gezien als een ontmoetingsplek. Loungewerkplekken, zitjes, treinzitjes, concentratiewerkplekken en open werkplekken. Allemaal om flexibeler te werken, gericht op communicatie, samenwerken en ontmoeten. Een creatieve omgeving die uitnodigt om te werken. Waar werknemers alle faciliteiten hebben om hun werk goed uit te voeren. Een huiselijke sfeer om voor een goede sfeer op kantoor te zorgen, waar de mensen ook nog eens productiever zijn.

Alles bespreken we met jou. Samen creëren we een gezonde en productieve werkomgeving en krijgt het kantoor de gewenste uitstraling zodat deze past bij het bedrijf. Een fijne werksfeer helpt bij aan de productiviteit van de medewerkers. Bij ons vind je advies op maat. De nieuwste trends, het mooiste meubilair, de creatiefste ideeën en dat samen met jouw mening. Het is en blijft natuurlijk nog steeds jouw kantoor en dat moet het blijven uitstralen. Onze showroom geeft een goede kijk op wat wij jou kunnen bieden. Kom daarom gerust eens langs.