✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioBumaco

Bumaco

Bumaco

Bumaco is al bijna 30 jaar een vertrouwd adres voor hoogwaardig stalen buizen voor de on & offshore. Het team werkt deels in het magazijn in Dordrecht, en deels op kantoor aan huis in Alblasserdam. Voor het kantoorteam mochten we een nieuw, modern interieur verzorgen. Een bijzonder leuke opdracht, want we hechten veel waarde aan het zakendoen met bedrijven in de regio. En extra leuk: we leveren al jaren kantoorartikelen op dit adres! Hoog tijd dus voor een kijkje achter de voordeur van de Bumaco-organisatie. Kijk je mee?

Huiselijke sfeer en zakelijk comfort

‘Een interieurproject hoeft niet altijd groots te zijn om veel indruk te maken’, vertelt interieurontwerpster Fanny. ‘Het kantoor aan huis voor het vierkoppige kantoorteam van Bumaco hebben we met ontzettend veel plezier gemaakt omdat hier zoveel leuke elementen te combineren waren.’ Allereerst wilden we een huiselijke sfeer neerzetten. Want vanuit het woonhuis loop je zo het kantoor in en dit moet een natuurlijke overgang zijn. Daarnaast moest het kantoor voorzien zijn van alle zakelijke gemakken. Denk bijvoorbeeld aan handige plekken voor apparatuur, praktische opbergmogelijkheden en ergonomisch ingerichte werkplekken.  

Natuurlijk kleurpallet en zachte materialen

De plavuizen vloer, witte wanden en het meubilair waren na jarenlange trouwe dienst toe aan een update. Tijd voor een modern kantoor dat past bij deze professionele organisatie. Dat hoef je onze ontwerpster Fanny geen twee keer te zeggen! Om de huiselijke sfeer in de ruimtes te brengen is er al snel gekozen voor een kleurpallet van natuurlijke groen-, beige- en grijstinten. De warme uitstraling is bereikt door een combinatie van verschillende zachte materialen: vloerbedekking, velours vergaderstoelen, wandbekleding van houten latten en behang waarin stof is verwerkt (Arte). Ook de vloer heeft een make-over gehad. Over de bestaande plavuizen vloer zijn tapijtstroken in luxe vissgraatmotief gelegd. Op deze manier hoefde er niet gesloopt te worden, een mooie én praktische oplossing.

Smart office door Inside Office

Kwaliteit zit in de details

In dit interieurontwerp is aandacht uitgegaan naar de ‘finishing touch’. Zo is de nieuwe keuken is voorzien van alle gemakken. De stalen keukenrekjes hebben we laten spuiten in de kleur van de bureaukasten, zo zorg je voor visuele eenheid. En verrassend, in een van de keukenkasten is de printer weggewerkt. Een praktische maatwerkoplossing voor een opgeruimd geheel.
De twee bureau-eilanden zijn gescheiden door een multifunctionele roomdivider (Petram, Lande). Dit modulair systeem is ook te gebruiken is als zitje en als opbergmogelijkheid. De diagonale lijnen in het meubel zorgen voor een modern en speels uiterlijk, een leuke accent in dit kantoorinterieur.

Wat vind jij, een geslaagd kantoorinterieur?

Ons team kijkt terug op een fijne samenwerking én we zijn trots op het resultaat. Maar wat vind onze opdrachtgever? Cor Baerveldt, General Manager Bumaco:

‘We kennen het team van Inside Office al jaren, ze zijn onze vertrouwde leverancier voor kantoorartikelen. Toen het tijd werd voor een nieuwe kantoorinrichting, was het een kleine stap om eens het Inside Office portolio te bekijken. Dat bleek overtuigend. Belangrijk was ook dat ontwerp en uitvoer in één hand is, wel zo prettig en effectief.’

We bedanken Bumaco voor het vertrouwen! Ook op zoek naar een betrouwbare kantoorinrichter in de regio Rotterdam / Drechtsteden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons team.

Of wil je net als Bumaco ontzorgt worden op het gebied van kantoorartikelen? Bekijk onze uitgebreide collectie hier.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!