Passie

@TheOffice
Wij handelen vanuit onze passie. Pas als het DNA van jouw organisatie optimaal in jouw kantoorinrichting vertaald is, zijn wij tevreden.

Creatief

@TheOffice
De creatieve ideeën groeien in onze tekenstudio. Bij de ontwerpfase komt jouw nieuwe werkomgeving al tot leven. Proef de nieuwste trends in onze showroom en laat je inspireren.

Beweging

@TheOffice
Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk. Tafeltennis over de vergadertafel of een potje tafelvoetbal, zodat daarna ook weer topprestaties geleverd kunnen worden.

@ home

@TheOffice
Voel je thuis op kantoor, daar gaat het ons om. Het is bewezen dat medewerkers productiever zijn als ze werken in een sfeer- en inspiratievolle werkruimte.

Projectinrichting, kantoorartikelen,
printoplossingen en presentatiesystemen
zijn écht ons ding!

Kortom: wij hebben alles wat een kantoor nodig heeft.

Onze knappe koppen.

Dick den hoed

Directeur

Geen woorden, maar daden. Houdt van een geintje en goede films. Voetbalt en fietst graag. Dick is altijd betrokken, altijd!

Fanny de Vries

Ontwerpstudio

Creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat: eet het liefst 7 dagen per week sushi.

Dennis Meulendijk

Directeur

Creatieve, handige duizendpoot. Heeft genoeg schoenen om elk van deze 1000 van een schoen te voorzien. Is hip, eigenwijs en heeft een jaloersmakend oog voor detail.

Roland de Rijk

Monteur

Lost elke storing op zelfs op ICT gebied. Altijd op en onderweg. Geen klus is hem te gek. Is een echte familieman.

Daniëlle Korteland

Commercieel

DE kantoorartikel expert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Aatje Huigen

Planning

Is een regelrechte controlfreak en daarom een kei in de planning. Op vakantie gaan zonder camper is een no go.

Tonneke van den Hooven

Financiën

Al jaren de vrouw van de cijfertjes. Ook bekend als de wandelende databank. Zo gek op de kleur blauw dat Dick en Dennis besloten het logo gedeeltelijk blauw te maken (geintje!).

Joël de Lange

Koffie expert

Koffieliefhebber met pit! Passie voor zijn vak. Vliegt graag voorbij op de fiets of op de schaats. Een bezige bij, open en positief.

Johan Baars

Ergonomie coach

Onze ergonomie coach en hij kan je ook alles vertellen over kantoorartikelen, print oplossingen en presentatie systemen. Hij is erg enthousiast , houdt van reizen en sporten.