HomeOver ons

Over ons

Onze knappe koppen.

Dick den Hoed
Dick den Hoed Directeur
Geen woorden, maar daden. Houdt van een geintje en goede films. Voetbalt en fietst graag. Dick is altijd betrokken, altijd!
Fanny de Vries
Fanny de Vries Ontwerpstudio
Creatieveling van onze tekenstudio. Te herkennen aan haar aparte kapsels. Blinkt uit in haar eigenwijs- en behulpzaamheid. Dierenvriend en sushi fanaat.
Dennis Meulenwijk
Dennis Meulenwijk Directeur
Creatieve, handige duizendpoot. Heeft genoeg schoenen om elk van deze 1000 van een schoen te voorzien. Is hip, eigenwijs en heeft een jaloersmakend oog voor detail.
Roland de Rijk
Roland de Rijk Monteur
Lost elke storing op, zelfs op ICT gebied. Altijd op en onderweg. Geen klus is hem te gek. Is een echte familieman.
Danielle Korteland
Danielle Korteland Commercieel
DE kantoorartikel expert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.
Janine van Loenen
Janine van Loenen Medewerker Ontwerpstudio
Onze jongste telg van de ontwerpstudio studeert nog maar in haar vrije uurtjes schuift ze graag aan!
Nicole Kooij
Nicole Kooij Administratie
Houdt van aanpakken! Werkt niet alleen met de cijfertjes, maar regelt ook de bestellingen en de planning. Een echte alleskunner.

Projectinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen zijn écht ons ding!

Kortom: wij hebben alles wat een kantoor nodig heeft.

Passie

@TheOffice Wij handelen vanuit onze passie. Pas als het DNA van jouw organisatie optimaal in jouw kantoorinrichting vertaald is, zijn wij tevreden.

Creatief

@TheOffice De creatieve ideeën groeien in onze tekenstudio. Bij de ontwerpfase komt jouw nieuwe werkomgeving al tot leven. Proef de nieuwste trends in onze showroom en laat je inspireren.

Beweging

@TheOffice Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk. Tafeltennis over de vergadertafel of een potje tafelvoetbal, zodat daarna ook weer topprestaties geleverd kunnen worden.

@ home

@TheOffice Voel je thuis op kantoor, daar gaat het ons om. Het is bewezen dat medewerkers productiever zijn als ze werken in een sfeer- en inspiratievolle werkruimte.