✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenBureaustoelen kopen

Bureaustoelen kopen

CTA header

Enkele bureaustoelen van de beste merken

Wij streven ernaar jouw kantoor in te richten zodat het een inspirerende, sfeervolle werkplek wordt. Samen bekijken we de wensen waaraan het kantoor moet voldoen. De bureaustoelen kopen is hierbij een belangrijk onderwerp.

Comfortabele bureaustoelen kopen

De bureaustoel is de stoel waarop jij en het personeel de hele dag zit. Het is daarom erg belangrijk om te zorgen dat het comfortabel zit. Wij adviseren je graag welke bureaustoel je het beste kunt kopen. Ga je voor meerdere mensen bureaustoelen kopen? Dan is het belangrijk dat de stoelen per individu goed aan te passen zijn. De hoogte is van groot belang, het is dan ook erg belangrijk dat deze verstelbaar is. Zowel te laag als te hoog zitten is slecht voor de zithouding en kan klachten veroorzaken. Een goede stoel verbeterd de zithouding en kan nek- en rugklachten voorkomen, let hier goed op wanneer je bureaustoelen gaat kopen.

Topmerken onder de bureaustoelen

Naast het comfort is ook de uitstraling erg belangrijk. Bij Inside Office kun je kiezen uit de mooiste designmerken. Wij leveren verschillende moderne designs die moeiteloos in de kantoorruimte passen. 

Inside Office werkt veel samen met BMA ergonomics. Zij zijn ontstaan uit een ergonomisch adviesbureau, waardoor zij in staat zijn een heerlijk zittende bureaustoel te ontwerpen.

Het Balanced Movement Mechanism vind je alleen bij het merk HAG. Nieuwsgierig wat dit precies inhoudt? Neem dan contact met ons op. We vertellen het je graag. Het laatste fantastische merk is Interstuhl, zij werken met hoogwaardige zitoplossingen die de gezondheid en vitaliteit van de ‘veelzitter’ beschermen maar ook kan je op deze stoelen zonder spijt genieten.

Je kan prachtige bureaustoelen kopen bij Inside Office die rekening houden met ergonomie voor het perfecte zitcomfort.

Vraag voor het kopen van een goede stoel altijd advies aan een professional. Vertel waarvoor de stoel het meest gebruikt wordt, welke wensen er zijn en wat je absoluut niet wilt. Inside Office adviseert je graag!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD