HomeKantoormeubelenBureaustoelen kopen

Bureaustoelen kopen

Enkele bureaustoelen van de beste merken

Wij streven ernaar jouw kantoor in te richten zodat het een inspirerende, sfeervolle werkplek wordt. Samen bekijken we de wensen waaraan het kantoor moet voldoen. De bureaustoelen kopen is hierbij een belangrijk onderwerp.

Comfortabele bureaustoelen kopen

De bureaustoel is de stoel waarop jij en het personeel de hele dag zit. Het is daarom erg belangrijk om te zorgen dat het comfortabel zit. Wij adviseren je graag welke bureaustoel je het beste kunt kopen. Ga je voor meerdere mensen bureaustoelen kopen? Dan is het belangrijk dat de stoelen per individu goed aan te passen zijn. De hoogte is van groot belang, het is dan ook erg belangrijk dat deze verstelbaar is. Zowel te laag als te hoog zitten is slecht voor de zithouding en kan klachten veroorzaken. Een goede stoel verbeterd de zithouding en kan nek- en rugklachten voorkomen, let hier goed op wanneer je bureaustoelen gaat kopen.

Topmerken onder de bureaustoelen

Naast het comfort is ook de uitstraling erg belangrijk. Bij Inside Office kun je kiezen uit de mooiste designmerken. Denk onder andere aan Herman Miller. Dit merk heeft verschillende moderne designs die moeiteloos in de kantoorruimte passen. De keuze kan gaan naar het prachtige Sayl model, een Eco-Dematerialised ontwerp dat ondersteuning kan bieden voor mensen tot 159kg. Ook het Mirra en Aeron model van Herman Miller zijn erg populair.

Naast deze verschillende modellen van Herman Miller biedt Inside Office ook stoelen aan van BMA. Zij zijn ontstaan uit een ergonomisch adviesbureau, waardoor zij in staat zijn een heerlijk zittende bureaustoel te ontwerpen.

Het Balanced Movement Mechanism vind je alleen bij het merk HAG. Nieuwsgierig wat dit precies inhoudt? Neem dan contact met ons op. We vertellen het je graag. Het laatste fantastische merk is Aeris. Omdat mensen gemaakt zijn om te bewegen zijn de 3D actieve zitmeubels ontworpen. Zo blijf je ook zittend in beweging! Je kan prachtige bureaustoelen kopen bij Inside Office die rekening houden met ergonomie voor het perfecte zitcomfort.

Vraag voor het kopen van een goede stoel altijd advies aan een professional. Vertel waarvoor de stoel het meest gebruikt wordt, welke wensen er zijn en wat je absoluut niet wilt. Inside Office adviseert je graag!