✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePrintoplossingenToshiba printer

Toshiba printer

CTA header

Haarscherpe printerafdrukken

Aan een kantoorinrichting kunnen goede printers natuurlijk niet ontbreken. Wij werken samen met Toshiba. Een topmerk die wij graag aanbieden aan onze klanten. Waarom een Toshiba printer kopen? Hieronder lees je het!

Toshiba multifunctionals

Toshiba garandeert een hoge kwaliteit printers. Ze worden zo ontworpen dat ze een heel leven mee kunnen gaan. Dit kan afhankelijk zijn van het model dat u kiest. Wij adviseren je graag welke printer het beste bij jouw werkzaamheden past. Er wordt gebruik gemaakt van moderne technologie zoals lintspaarfunctie. Hierdoor wordt er minder lint gebruikt en is het printen beter voor het milieu. De Toshiba multifunctionals zijn van zeer hoge kwaliteit.

Toshiba e-STUDIO

De Toshiba printers die Inside Office aanbiedt vallen allemaal onder e-STUDIO. Dit zijn multifunctionele printers die vele opties te bieden hebben. In de printers is een applicatieplatform geïntegreerd en een geavanceerde Cloud. Daarnaast zijn er mobiele printmogelijkheden. De printers zijn hierdoor gemakkelijk in gebruik. De resultaten van deze printers zijn fantastisch! De beelden worden scherper en sprankelender afgedrukt dan bij andere niet multifunctionele printers.

Toshiba printer kopen

Er zijn verschillende modellen van de e-STUDIO printers. Allemaal met verschillende kwalificaties. Zo vind je bij Inside Office altijd een printer die bij het kantoor past. De volgende modellen worden onder andere bij Inside Office verkocht:

  • e-STUDIO2020AC: heeft een A3-kleurensysteem en een afdruksnelheid van 20 bladzijdes per minuut. Met deze printer kun je geheel CO2-neutraal printen. Dit komt door het CO2-neutraal programma van Toshiba. Dit programma is van toepassing op alle multifunctionele printers van Toshiba.
  • e-STUDIO3025AC zit in het assortiment, met een afdruksnelheid van 30 pagina’s per minuut.
  • De e-STUDIO2520AC is een gemakkelijk te besturen A3-kleurenprinter. Dit door het grote kleuren touchscreen. Hiernaast heeft het verschillende afwerkmogelijkheden voor professionele documenten.

Het ideale aan deze modellen printers is dat de documenten gelijk in de printer geordend kunnen worden. Zo houd je een goed overzicht van de documenten en kan iedereen de documenten gemakkelijk vinden. Natuurlijk bevat de apparatuur geavanceerde beveiliging, om de bestanden goed te beschermen. Wij horen graag wat jouw wensen zijn om tot de perfecte printoplossing te komen. Klik op de link voor meer informatie over de Toshiba producten: Toshiba producten.

Toe aan een nieuwe printer?
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!