✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeErgonomieMonitorarmen

Monitorarmen

CTA header

Monitorarmen zijn ontwikkeld om in oge mate bij te dragen aan het ergonomisch werken.

Kiezen voor monitorarmen

Ergonomische werken houdt meer in dan een goede stoel en een op de juiste hoogte afgesteld bureau. Een ergonomische werkplek is een samenkomst tussen werkomgeving, de werkplek en de activiteiten. Monitorarmen dragen bij aan ergonomie op de werkplek. Ze nemen weinig ruimte in, maar stellen de gebruiker eenvoudig in staat om de stand van de monitor te personaliseren. Waarom is dit handig? Werk je met een monitor? Dan ken je waarschijnlijk het probleem; het is lastig om een monitor zo in stellen op optimale afstand, hoogte en zicht. Eenvoudigweg omdat een monitor daar te weinig opties voor heeft in het design. Monitorarmen vangen dit te kort op.

Monitorarmen, hoe werkt dat?

Monitorarmen overbruggen de fysiek belastende afstand tussen monitor en werken voor het scherm. Monitorarmen hebben een bureauklem waarmee flatscreens aan het bureau bevestigd worden. Dit levert niet alleen winst op in bureauruimte, maar vooral voordelen op het gebied van optimalisatie van juiste afstand en verbetering van het zicht. Monitorarmen zijn op een eenvoudige wijze in zowel hoogte als diepte instelbaar en zorgen ervoor dat het scherm gekanteld kan worden. Tevens kunnen screens geplaatst op monitorarmen zwenken en roteren. Het totaalpakket aan mogelijkheden zorgt voor optimalisatie van een ergonomische werkhouding. Een kabelgoot zorgt ervoor dat kabels netjes weg te werken zijn.

Flexibiliteit met monitorarmen


Monitorarmen zijn ontwikkeld om in hoge mate bij te dragen aan het ergonomisch werken. Ook op flexwerkplekken dankzij een eenvoudige manier van instellen. In ons assortiment vindt je een groot assortiment monitorarmen van o.a. Humanscale en Dataflex. Leverbaar voor zowel één scherm als montage van twee schermen naast elkaar, voor schermen van verschillende afmetingen en gewicht. Monitorarmen roteren eenvoudig wat meekijken en even snel feedback vragen aan een collega makkelijk maakt.

Meer ruimte op het bureau

Monitorarmen zijn in eerste instantie ontwikkeld om ergonomisch werken te verhogen. Bijkomend voordeel is dat ze zo zijn vormgeven dat ze weinig ruimte innemen en zorgen voor overzicht en ruimte op het bureau. Achter het minimalistische, doordachte en ruimtebesparende design van onze monitorarmen schuilen geavanceerde ontwerpen waarbij optimale ergonomie gecombineerd wordt met kracht, duurzaamheid, aandacht voor detail en uitstekende milieukenmerken.

Toe aan een ergonomisch verantwoorde werkplek?
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!