HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorModerne kantoorinrichting

Moderne kantoorinrichting

Is de huidige inrichting van je kantoorpand verouderd? Of past de huidige stijl niet meer bij de identiteit van de organisatie? Tijd om het roer om te gooien. Door een moderne kantoorinrichting toe te passen creëer je een werkomgeving die niet alleen aantrekkelijk en praktisch is voor medewerkers, maar ook voor andere gasten zoals klanten. We weten tenslotte allemaal dat een prettige werkplek zorgt voor een betere werksfeer en een positief effect heeft op je stemming. Inside Office heeft alle middelen in huis om een moderne kantoorinrichting te verzorgen. Hieronder lees je meer over hoe wij als professionele kantoorinrichter jouw kantoor naar wens kunnen inrichten.

De elementen van een kantoorinrichting modern


In een moderne kantoorinrichting komen diverse elementen samen. Veel licht, grote open ruimtes, unieke design meubelen, flexibele werkplekken en mooie blikvangers. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van een moderne kantoorinrichting die kenmerkend zijn voor de stijl. Daarbij is het uiteraard ook van belang dat alle apparatuur en systemen voldoen aan de nieuwste trends op het gebied van technologie. Laptops in plaats van vaste computers en snel internet in iedere hoek van het bedrijfspand. Een echt modern kantoor biedt diverse werkplekken aan waar mensen kunnen werken, leren en concentreren, maar ook sfeervolle of knusse hoekjes om even te ontspannen mogen niet ontbreken.

Een moderne kantoorinrichting laten ontwerpen

Het (her)inrichten van je kantoorpand is een flinke klus. Dit is niet zo eenvoudig om dit ‘even’ toe te voegen aan je dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor kun je het beste een ervaren specialist inschakelen. We hebben inmiddels al vele moderne projectinrichtingen mogen uitvoeren en helpen dan ook graag om jouw kantoor in een vernieuwd jasje te steken. Wij staan je bij gedurende het hele traject. Van ontwerp tot aan realisatie: Inside Office is jouw betrouwbare partner. Wij denken samen met je mee aan het ontwerpen en inrichten van een kantoor waarbij de identiteit van jouw organisatie het beste vormgegeven wordt. Hierdoor voelen werknemers zich verbonden met het bedrijf, waardoor hun werkplezier, productiviteit en concentratie verhoogd wordt. Met veel passie en creativiteit vertalen we jouw wensen naar een unieke moderne kantoorinrichting dat past jouw identiteit en bedrijfscultuur.

Meubilair in een moderne kantoorinrichting


Een moderne kantoorinrichting wordt doorgaans herkent aan de grote design meubelen. We maken dan ook graag gebruik van klassieke designs waarbij de constructie duidelijk is. Design kantoormeubilair staat bekend om ietwat opvallende, eigenzinnige vormen, gewaagde combinaties en verschillende materialen. In een moderne kantoorinrichting kan en mag veel. Hierdoor ontstaan ook speelse sferen.

Wij zijn dealer van design meubelmerken Drentea, Palmberg, Twinform, Nice Price Office, Huislijn, Sedus en Lande. Denk hierbij aan standaard bureaus, zit/sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, lounge meubilair, meubilair voor in een wachtruimte/ontvangstruimte, kastruimte, ladenblokken en opbergkasten.

Maar een modern kantoor is meer dan alleen design meubels zoals ergonomische bureaustoelen. We willen ervoor zorgen dat het totaalplaatje klopt. We gaan met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw wensen en behoeftes zijn, wat je wilt uitstralen en hoe een moderne inrichting hier het beste bij past. Door in te spelen op de behoeftes van jou en de werknemers en hierbij een passend interieur voor te ontwerpen, voelt iedereen zich betrokken, gemotiveerd en verbonden. Er ontstaat een aangename sfeer die aansluit op de mensen die er werkzaam zijn en bedrijfscultuur die er heerst.

Slimme oplossingen

We bieden slimme oplossingen en denken graag met je mee. Of het gaat om het inrichten van een enkele werkplek of een compleet pand: we halen alles uit de kast om tot het beste resultaat te komen. Indien je ook nieuwe werkstijlen zoals Het Nieuwe Werken (HNW) of hybride werken wilt faciliteren dan kunnen wij hier rekening mee houden tijdens het ontwerp. Medewerkers kunnen in een flexibel kantoor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Hiervoor zijn de juiste faciliteiten nodig. Denk aan laptops en comfortabele zithoeken. Een laptop kun je eenvoudig oppakken en meenemen naar een relaxte loungehoek om daar een interne meeting te houden met collega’s of als je je even wilt afzonderen om de concentratie te verhogen. Ook kijken we naar andere aspecten zoals lichtinval en toevoer van frisse lucht. Want bij een moderne kantoorinrichting speelt licht een essentiële rol.

Interesse? Schakel onze diensten in!

Inside Office is een ervaren kantoorinrichter. Mocht je bedrijfspand al een tijdje toe zijn aan een verbouwing of renovatie, dan is dit het perfecte moment om alle coronamaatregelen mee te nemen in een nieuwe coronaproof kantoorinrichting. Zo kun je bijvoorbeeld hybride werken faciliteren en voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Maar ook als dit niet het geval is, kunnen wij vaak met efficiënte en doeltreffende veranderingen jouw kantoor volledig coronaproof maken. Neem gerust contact op voor meer informatie of stap eens binnen bij onze showroom. We helpen je graag!