✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorModerne kantoorinrichting

Moderne kantoorinrichting

Jouw kantoor transformeren?
CTA header

Is de huidige inrichting van je kantoorpand verouderd? Of past de huidige stijl niet meer bij de identiteit van de organisatie? Tijd om het roer om te gooien. Door een moderne kantoorinrichting toe te passen creëer je een werkomgeving die niet alleen aantrekkelijk en praktisch is voor medewerkers, maar ook voor andere gasten zoals klanten. Inside Office heeft alle middelen in huis om een moderne kantoorinrichting te verzorgen. Ontdek onze mogelijkheden!

De elementen van een moderne kantoorinrichting

In een moderne kantoorinrichting komen diverse elementen samen. Veel licht, grote open ruimtes, unieke design meubelen, flexibele werkplekken en mooie blikvangers. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van een moderne kantoorinrichting die kenmerkend zijn voor de stijl. Daarbij is het uiteraard ook van belang dat alle apparatuur en systemen voldoen aan de nieuwste trends op het gebied van technologie. Laptops in plaats van vaste computers en snel internet in iedere hoek van het bedrijfspand. 

Een echt modern kantoor biedt diverse werkplekken aan waar mensen kunnen werken, leren en concentreren, maar ook sfeervolle of knusse hoekjes om even te ontspannen mogen niet ontbreken.

Een modern kantoor interieur laten ontwerpen

Het (her)inrichten van je kantoorpand is een flinke klus. Het is niet zo eenvoudig om dit ‘even’ toe te voegen aan je dagelijkse werkzaamheden. Hiervoor kun je het beste een ervaren specialist inschakelen. We hebben inmiddels al vele moderne projectinrichtingen mogen uitvoeren en helpen dan ook graag om jouw kantoor in een vernieuwd jasje te steken.

Wij staan je bij gedurende het hele traject. Van ontwerp tot aan realisatie: Inside Office is jouw betrouwbare partner.

Een interieur dat het DNA van je bedrijf ademt

Wij denken samen met je mee aan het ontwerpen en inrichten van een kantoor waarbij de identiteit van jouw organisatie het beste vormgegeven wordt. Hierdoor voelen werknemers zich verbonden met het bedrijf, waardoor hun werkplezier, productiviteit en concentratie verhoogd wordt. Met veel passie en creativiteit vertalen we jouw wensen naar een uniek en modern kantoor interieur dat past jouw identiteit en bedrijfscultuur.

Maak kennis met onze slimme oplossingen

We bieden slimme oplossingen en tips voor een modern bedrijf. Of het gaat om het inrichten van een enkele werkplek of een compleet pand: we halen alles uit de kast om tot het beste resultaat te komen. Indien je ook nieuwe werkstijlen zoals Het Nieuwe Werken (HNW) of hybride werken wilt faciliteren dan kunnen wij hier rekening mee houden tijdens het ontwerp. Medewerkers kunnen in een flexibel kantoor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Hiervoor zijn de juiste faciliteiten nodig. 

Denk aan laptops en comfortabele zithoeken. Een laptop kun je eenvoudig oppakken en meenemen naar een relaxte loungehoek om daar een interne meeting te houden met collega’s of als je je even wilt afzonderen om de concentratie te verhogen. Ook kijken we naar andere aspecten zoals lichtinval en toevoer van frisse lucht. Want bij een moderne kantoorinrichting speelt licht een essentiële rol.

Meubilair in een modern kantoor interieur

Een modern kantoor interieur wordt doorgaans herkent aan de grote design meubelen. We maken dan ook graag gebruik van klassieke designs waarbij de constructie duidelijk is. Design kantoormeubilair staat bekend om ietwat opvallende, eigenzinnige vormen, gewaagde combinaties en verschillende materialen. Hierdoor ontstaan tevens speelse sferen.

 

Wij zijn leverancier van design meubelmerken Drentea, Palmberg, Twinform, Nice Price Office, Huislijn, Sedus en Lande. Denk hierbij aan standaard bureaus, zit-sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, lounge meubilair, meubilair voor in een wachtruimte/ontvangstruimte, kastruimte, ladenblokken en opbergkasten. Deze merken dragen bij aan de uitstraling van een modern kantoor.

Wij creëren een samenhangend geheel

Een modern kantoor interieur is meer dan alleen design meubels zoals ergonomische bureaustoelen. We willen ervoor zorgen dat het totaalplaatje klopt. We gaan met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw wensen en behoeftes zijn, wat je wilt uitstralen en hoe een moderne inrichting hier het beste bij past.

Door in te spelen op de behoeftes van jou en de werknemers en hierbij een passend interieur voor te ontwerpen, voelt iedereen zich betrokken, gemotiveerd en verbonden. Er ontstaat een aangename sfeer die aansluit op de mensen die er werkzaam zijn en bedrijfscultuur die er heerst.

Interesse? Schakel onze diensten in!

Wil jij jouw kantoor ook modern inrichten ? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie Wil je enkele werkplekken vernieuwen of een heel nieuw kantoor inrichten? Inside Office biedt slimme oplossingen die aansluiten bij jouw wensen. Ons team staat klaar om vragen te beantwoorden en mee te denken over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie. Zet de eerste stap naar een modern, functioneel en aantrekkelijk kantoor. We kijken ernaar uit om samen met jou een inspirerende werkomgeving te creëren!