✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantine inrichting

Kantine inrichting

CTA header

Het interieur op kantoor heeft een grote invloed op medewerkers en om deze reden is een sfeervolle kantine inrichting van groot belang. De inrichting kan een positieve impact op de medewerkers hebben. Het is namelijk de plek waar ze de werkzaamheden even los kunnen laten en een pauze kunnen nemen. 

Vervolgens kunnen zij weer met een frisse blik aan het werk. Een goede kantine inrichting vertaalt zich in meer werkplezier, productiviteit en saamhorigheid.

Waarom je kantine laten inrichten door een professional?

Een kantine op kantoor is het hart van het bedrijf. Hier komen namelijk alle collega’s even tot rust, kunnen ze socializen met elkaar en kunnen ze nieuwe energie op doen. Een warme gezellige kantine is belangrijk, omdat er zo even afleiding is van het werk en er ontspannen kan worden tussen de drukke werkuren door. 

Echter is een praktische en gezellige kantine inrichting lastiger te realiseren dan wordt gedacht. Dit is waar Inside Office graag te hulp schiet. Door te kiezen voor een professioneel, kan je jouw kantine inrichten en deze naar een hoger niveau tillen. Dit brengt weer diverse voordelen met zich mee.

Een praktische en gezellige kantine inrichting

Door het creëren van meer sfeer, een uitstraling die past bij het bedrijf en een goede ruimte biedt voor ontspanning worden collega’s beter samengebracht, maar kan je ook indruk maken op klanten en bezoekers. We geven je graag alvast een paar nuttige aspecten die wij als basis zien voor een goede bedrijfskantine met een positieve impact op de werkvloer.

Een open inrichting met voldoende zitgelegenheid

Om te beginnen dient er rekening gehouden te worden met het aantal medewerkers die tegelijkertijd de ruimte zullen bezoeken. Het is namelijk belangrijk om voor dit aantal voldoende zitgelegenheid te creëren, zodat iedereen even tot rust kan komen.

Alle medewerkers moeten een fijne plek in de kantine vinden en op hun gemak kunnen lunchen en rusten. Wanneer je bezig bent met de kantine inrichten, raden we aan om te kiezen voor een open inrichting die communicatie kan stimuleren, zoveel bijvoorbeeld met een grote lange tafel.

Een moderne sfeervolle ruimte

Ook kan je lange tafels afwisselen met hoog meubilair. Zo creëer je een gezellige moderne sfeer en zorg je voor een leuke afwisseling. Maak het verder ook gezellig door planten of andere decoratie te plaatsen. Met de ervaring van Inside Office zorgen wij graag voor een gezellige kantine inrichting voor jouw bedrijf met diverse voordelen.

Wat voor kantines richten wij in?

Bij Inside Office richten we verschillende soorten kantines in. Zo focussen we ons op de bedrijfskantine inrichting, maar doen we ook andere projecten. Hierbij kan je denken aan de sportkantine inrichting of voor de voetbalkantine inrichting. 

Bedrijfskantine inrichting

Een bedrijfskantine inrichting is zeer belangrijk en bij Inside Office weet je zeker dat je kiest voor een kwalitatieve en duurzame inrichting. De bedrijfskantine is dé plek in de organisatie en het is daarom zeer belangrijk dat iedereen zich hier op hun gemak voelt.

Sportkantine inrichting

Bij een sportkantine inrichting staat gezelligheid op nummer één. Een goede derde helft staat natuurlijk centraal! De inrichting in een sportkantine draait allemaal om gezelligheid, praktisch en onderhoudsarm. Bij Inside Office weten we precies welk meubilair en stijl goed aansluit bij welke kantine en zo word je volledig ontzorgt bij de inrichting.

Voetbalkantine inrichting

Ook bij een voetbalkantine inrichting is de derde helft van groot belang. Zo is het bij deze ruimte belangrijk om voldoende zitplekken te creëren, op de juiste plaatsen. Denk hierbij aan onder andere zitplekken bij raam, zodat er vanuit de voetbalkantine voetbal gekeken kan worden. Wij helpen je graag bij het creëren van de juiste sfeer in de kantine.

Onze manier van werken

Bij Inside Office beginnen we altijd met een goed gesprek. We komen namelijk graag meer te weten over de organisatie en over de gewenste uitstraling. Zo weten we wat de wensen en behoeften zijn bij de inrichting en kunnen we hier tijdens de ontwerpfase rekening mee houden. 

Met onze kennis over de invloed van interieur op een bedrijf en met de kennis over je bedrijf gaan we aan de slag en vertalen we dit naar een uniek ontwerp op maat. We bespreken het ontwerp samen met jou en wanneer je tevreden bent, gaan we aan de slag met de realisatie.

Om te beginnen dient er rekening gehouden te worden met het aantal medewerkers die tegelijkertijd de ruimte zullen bezoeken. Het is namelijk belangrijk om voor dit aantal voldoende zitgelegenheid te creëren, zodat iedereen even tot rust kan komen.

Alle medewerkers moeten een fijne plek in de kantine vinden en op hun gemak kunnen lunchen en rusten. Wanneer je bezig bent met de kantine inrichten, raden we aan om te kiezen voor een open inrichting die communicatie kan stimuleren, zoveel bijvoorbeeld met een grote lange tafel.

Mogen we voor jou aan de slag?

Is jouw kantine inrichting toe aan een nieuwe sfeer, indeling of interieur? We vernemen graag de wensen en vertalen deze naar een uniek ontwerp op maat. Creatief in kantoor, dat zijn de specialisten van Inside Office. Neem gerust contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek met ons in!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD