✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoor

Projectinrichting kantoor

Nieuwe kantoorinrichting nodig?
CTA header
Is de uitstraling van je kantoor in lijn met de bedrijfscultuur? Als projectinrichter van kantoren streven we ernaar om een inspirerende werkplek te creëren waar werknemers optimaal kunnen functioneren en waar de unieke identiteit van je bedrijf tot uiting komt. Met onze ruime ervaring in diverse branches bieden we een totaaloplossing voor projectinrichting kantoor, van begin tot eind.

Waarom projectinrichting kantoor uitbesteden?

Ieder bedrijf verdient een projectinrichting die met creativiteit en professionaliteit wordt gerealiseerd. Elk bedrijf is uniek en kent een eigen cultuur, werkzaamheden, mensen en identiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontdekken van deze unieke aspecten om deze vervolgens te verwerken in de kantoorinrichting. Zo krijgt iedere klant een persoonlijke en bijzondere werkomgeving waarin in alles klopt. Je projectinrichting kantoor uitbesteden aan Inside Office is daarom een slimme zet. Wij stemmen ons advies af op jouw wensen en bedrijfscultuur.

De projectinrichting van je kantoor is meer dan alleen meubels

Een goede en gebruiksvriendelijke kantoorinrichting is bepalend voor de sfeer. Interieur heeft namelijk een grote invloed op je medewerkers en de gasten, zoals klanten, die je op kantoor ontvangt. Daarom richten we jouw kantoorpand in met de beste design kantoormeubelen van verschillende topmerken.

Dealer van design meubelmerken

Wij zijn dealer van design meubelmerken:

 • Vepa
 • Palmberg
 • Twinform
 • Huislijn
 • Sedus
 • Lande
 • Artifort
 • Zuiver
 • Bert Plantagie
 • Interstuhl
 • BMA Ergonomics
 • HAG
 • Satelliet
 • Brunner

Deze merken bieden alles op het gebied van kantoormeubilair en staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid, comfort, ergonomie, en duurzaamheid.

Concept van een projectinrichting kantoor
3D-tekening kantoor

Een totaalplaatje dat klopt

Wij geloven sterk in de kracht van beleving. Het totaalplaatje. Want de inrichting van jouw kantoor is meer dan alleen design meubels. Wij denken samen met je mee aan het ontwerpen en inrichten van een kantoortuinkantine, showroom of vergaderruimte waarbij de identiteit van jouw organisatie vormgegeven wordt. Maar ook raken we zaken als akoestiek, verlichting en een logische indeling niet uit het oog. 

Hierdoor voelen mensen zich verbonden met het bedrijf en verhoogt het hun werkplezier, productiviteit en concentratie. Wij zijn gedreven om jouw wensen te vertalen naar een unieke kantoorinrichting dat past bij jouw identiteit. Onze kracht ligt in passie en creativiteit.

Advies voor jouw kantoorinrichting op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring in kantoor projectinrichtingen kunnen wij jou voorzien van professioneel advies op maat. We begrijpen dat ieder bedrijf anders is en zich daarom wil onderscheiden van de rest met een unieke uitstraling. Daarom kun je bij ons een ontwerp op maat laten maken.

Van concept tot realisatie: wij nemen graag alle zorgen uit handen en creëren een schitterend nieuwe kantoorinrichting uitgerust met de beste meubels en accessoires.

Een 3D-tekening op maat

Het begint allemaal met een 3D tekening gemaakt in onze tekenstudio. Al tijdens de ontwerpfase komt jouw nieuwe inrichting tot leven. Zo krijg je een duidelijk beeld bij het uiteindelijke eindresultaat en kun je de sfeer al proeven. Dit is ook hét moment om al je laatste wensen of aanpassingen aan ons door te geven. Jouw ideale werkomgeving ontwerpen en realiseren doen we met plezier, zelfs tot in de kleinste details.

Gerealiseerd project door Inside Office
Meubelen in onze kantoor projectinrichtingen

Wat voor soorten kantoorinrichting designs zijn er?

Je kunt je kantoor inrichten op allerlei manieren. We zetten de meest voorkomende kantoor projectinrichtingen op een rijtje.

Modern

Licht, opvallende combinaties en kunstzinnige vormen. Dit beschrijft het beste de moderne kantoorinrichting. In een moderne inrichting gebruiken we vaak veel licht. Niet alleen omdat het een positief effect heeft op de productiviteit van werknemers, maar ook omdat het transparante glas goed past bij de moderne look en feel. Strakke vormen, verschillende kleuren en materialen: het kan allemaal.

Industrieel

Tegenwoordig is de industriële kantoorinrichting ook erg populair. En we begrijpen helemaal waarom. Geïnspireerd uit de fabrieksarchitectuur heeft deze stijl vaak moderne meubelen van hout, leer en metaal, ruwe witte muren en bijvoorbeeld een betonnen vloer. Maar juist het onafgewerkte past goed bij de industriële sfeer. Zichtbare buizen en lampen zonder lampenkappen: we zijn er fan van!

Design

Is jouw bedrijf niet zo standaard en wil je dit ook in je kantoorinrichting terug laten komen? Een design inrichting past dan goed. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van hypermoderne vormen, opvallende kleurcombinaties en hoge kwaliteit materialen en meubels. Projectinrichting kantoor saai? Niet met een design inrichting!

Minimalistisch Scandinavisch

Mag het van jou wat rustiger en houd je van warme, neutrale tinten? Een Scandinavische kantoorstijl is dan wat je zoekt. De drukte op het werk is al voldoende. In een minimalistische inrichting is er geen ruimte voor rommel en rondslingerende koffiemokken. Een strak lijnenspel, houten elementen, neutrale kleuren, hoge kwaliteit meubels en functionaliteit vormen samen de basis van deze stijl.

Open sfeer

Een open ruimte waar iedereen bij elkaar zit. Niet alleen is het gezellig, het stimuleert ook samenwerken met collega’s. Een open kantoor creëer je door bijvoorbeeld meerdere flexibele werkplekken neer te zetten of door een grote tafel te plaatsen waar iedereen kan aanschuiven. Een compleet open kantoor te lawaaierig? Glazen wanden behouden de rust, maar geven toch de gewenste open sfeer. Er is ontzettend veel mogelijk.

Voorbeeld van een kantoor projectinrichting
Inrichting kantoor door Inside Office

Jouw complete kantoorinrichting verzorgd door Inside Office

Wij kunnen de complete kantoorinrichting voor je regelen. Aan iedere lamp, bureau, stoel en zithoekje is gedacht. Want een kantoor is door de jaren heen meer geworden dan alleen een plek waar mensen komen om te werken. Het is een ontmoetingsplek waarbij het sociale aspect en gebruiksgemak een steeds grotere rol hebben aangenomen. We spenderen tenslotte heel wat uurtjes aan onze werkplekken. Het is dan wel zo prettig dat we goed in ons vel zitten, ons geïnspireerd voelen en plezier halen uit ons werk.

Werkplekken gericht op samenwerken  

Loungewerkplekken, zitjes, treinzitjes, concentratiewerkplekken en open werkplekken. Allemaal om flexibeler te werken, gericht op communicatie, samenwerken en ontmoeten. Er ontstaat een omgeving waar creativiteit en productiviteit de vrije loop worden gelaten. In een goede kantoorinrichting hebben werknemers alle faciliteiten om hun werk goed uit te voeren. Dit maken we voor jou mogelijk.

Een werkomgeving waar iedereen gelukkig van wordt

Aan de hand van onze gesprekken komen we er samen achter wat jouw bedrijf nodig heeft om optimaal te presteren in een mooie en fijne werkomgeving. Onderzoeken tonen aan dat werknemers zich gelukkiger voelen op een werkplek met een prettige sfeer, en hierdoor ook beter presteren. Wij hebben de middelen in huis om jouw kantoor projectinrichting tot een succes te maken.

We zitten boordevol creativiteit, beschikken over het beste kantoormeubilair en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Met jouw kennis en wensen creëren we samen een werkomgeving waar iedereen gelukkig van wordt.

We denken in praktische en mooie oplossingen

Effectief werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving: een mooie combinatie waar we keer op keer verrassende resultaten neerzetten. Samen met jou. Of het nu om het vervangen of verbeteren van één bestaande werkplek gaat of het compleet inrichten van een nieuw kantoorpand betreft: wij trekken alles uit de kast om comfort en esthetiek bij elkaar samen te brengen. Hierbij denken we graag in praktische, maar mooie oplossingen.

Projectinrichting door Inside Office
Projectinrichting kantoor

Het Nieuwe Werken implementeren in de projectinrichting van je kantoor

Zo zijn thema’s als het nieuwe werken, ook wel HNW afgekort, steeds populairder geworden. Met het nieuwe werken staan flexibel werken en meer zelfstandigheid centraal. We willen je de mogelijkheid bieden om tijdens deze transformatie meer elementen van flexibel werken te implementeren. Met het nieuwe werken bedoelen we niet alleen een betere inrichting van het kantoor. Nee, het heeft invloed op de complete organisatie.

Wat is een flexibel kantoor?

Medewerkers kunnen in een flexibel kantoor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Hiervoor zijn eventuele veranderingen nodig in de cultuur en mentaliteit. Bovendien moeten de juiste faciliteiten aanwezig zijn, zodat medewerkers optimaal ondersteunt worden en kunnen werken waar en wanneer ze willen. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld minder of geen vaste computers meer zijn. Laptops kun je eenvoudig oppakken en meenemen naar iedere plek op kantoor.

Zo kun je voor een belangrijk gesprek jezelf even afzonderen in een concentratiewerkplek of juist even belangrijke zaken doornemen met een collega in het loungedeelte. Ook kijken we bij de projectinrichting van je kantoor naar een aantal belangrijke aspecten, zoals lichtinval en toevoer van frisse lucht.

Interesse? Schakel onze diensten in!

Inside Office is een ervaren kantoorinrichter. Mocht je bedrijfspand al een tijdje toe zijn aan een verbouwing of renovatie, dan is dit het perfecte moment.  Zo kun je bijvoorbeeld hybride werken faciliteren en voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Maar ook als dit niet het geval is, kunnen wij vaak met efficiënte en doeltreffende veranderingen jouw kantoor in een nieuw jasje steken. We denken graag met je mee!

We verzorgen graag jouw kantoorinrichting in AlblasserdamRidderkerkPapendrechtAmersfoortBarendrechtRotterdam en omgeving. Informeer naar onze mogelijkheden en we nemen zo snel mogelijk contact op!