io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoor

Projectinrichting kantoor

Past de uitstraling van je kantoor bij de organisatiecultuur die er heerst? Als projectinrichter van kantoren kunnen wij jou helpen om een inspirerende werkplek te creëren waarin werknemers hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren, waar iedereen zich goed voelt en de unieke uitstraling van jouw bedrijf overkomt op anderen zoals als jij dat voor ogen had. Inmiddels hebben wij veel ervaring in het inrichten van diverse kantoorpanden in uiteenlopende branches. Wij bieden jou een totaalplaatje en verzorgen de projectinrichting kantoor van begin tot eind. We vertrekken pas als jij tevreden bent.

Projectinrichting kantoor is meer dan alleen meubels

Een goede en gebruiksvriendelijke kantoorinrichting is bepalend voor de sfeer. Interieur heeft namelijk een grote invloed op je medewerkers en de gasten, zoals klanten, die je op kantoor ontvangt. Daarom richten we jouw kantoorpand in met de beste design kantoormeubelen van verschillende topmerken. Wij zijn dealer van design meubelmerken Drentea, Palmberg, Twinform, Nice Price Office, Huislijn, Sedus en Lande. Denk hierbij aan standaard bureaus, zit/sta bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, lounge meubilair, meubilair voor in een wachtruimte/ontvangstruimte, kastruimte, ladenblokken en opbergkasten. Deze merken zijn koplopers op het gebied van kantoormeubilair en hebben aspecten zoals gebruiksvriendelijkheid, comfort, ergonomie, akoestiek, duurzaamheid en efficiëntie altijd voorop staan.

Wij geloven sterk in de kracht van beleving. Het totaalplaatje. Want kantoorinrichting is meer dan alleen design meubels. Wij denken samen met je mee aan het ontwerpen en inrichten van een kantoor waarbij de identiteit van jouw organisatie vormgegeven wordt. Hierdoor voelen mensen zich verbonden met het bedrijf en verhoogt het hun werkplezier, productiviteit en concentratie. Wij zijn gedreven om jouw wensen te vertalen naar een unieke kantoorinrichting dat past jouw identiteit. Passie en creativiteit, daar ligt onze kracht.

Advies kantoorinrichting op maat

Dankzij onze jarenlange ervaring in de projectinrichting van kantoorpanden kunnen wij jou voorzien van professioneel advies op maat. We begrijpen dat ieder bedrijf anders is en zich daarom wil onderscheiden van de rest met een unieke uitstraling. Daarom maken wij voor iedere klant advies op maat. Van concept tot realisatie: wij nemen graag alle zorgen uit handen en creëren een schitterend nieuw ingericht kantoor uitgerust met de beste meubels en accessoires. Gaat jouw voorkeur uit naar een moderne kantoorinrichting? Of past een industriële kantoorinrichting beter bij jouw organisatie? Het begint allemaal met een 3D tekening gemaakt in onze tekenstudio. Al tijdens de ontwerpfase komt jouw nieuwe werkplek tot leven. Zo krijg je een duidelijk beeld bij het uiteindelijke eindresultaat en kun je de sfeer al proeven. Dit is ook hét moment om al je laatste wensen of aanpassingen aan ons door te geven. Jouw ideale werkomgeving ontwerpen en realiseren doen we met plezier, zelfs tot in de kleinste details.

Projectinrichting kantoor uitbesteden

Ieder bedrijf verdient een projectinrichting die met creativiteit en een professionele aanpak wordt gerealiseerd. Elk bedrijf is uniek en kent een eigen cultuur, werkzaamheden, mensen en identiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het ontdekken van deze unieke aspecten om deze vervolgens te verwerken in de kantoorinrichting. Zo krijgt iedere klant een persoonlijke en bijzondere werkomgeving waarin in alles klopt. Je projectinrichting kantoor uitbesteden aan Inside Office is daarom een slimme zet. Wij stemmen ons advies af op jouw wensen en bedrijfscultuur.

Jouw complete kantoorinrichting verzorgd door Inside Office

Wij kunnen de complete kantoorinrichting voor je regelen. Aan iedere lamp, bureau, stoel en zithoekje is gedacht. Want een kantoor is door de jaren heen meer geworden dan alleen een plek waar mensen komen om te werken. Het is een ontmoetingsplek waarbij het sociale aspect en gebruiksgemak een steeds grotere rol hebben aangenomen. We spenderen tenslotte heel wat uurtjes aan onze werkplekken. Het is dan wel zo prettig dat we goed in ons vel zitten, ons geïnspireerd voelen en plezier halen uit ons werk. Loungewerkplekken, zitjes, treinzitjes, concentratiewerkplekken en open werkplekken. Allemaal om flexibeler te werken, gericht op communicatie, samenwerken en ontmoeten. Er ontstaat een omgeving waar creativiteit en productiviteit de vrije loop worden gelaten. In een goede kantoorinrichting hebben werknemers alle faciliteiten om hun werk goed uit te voeren. Dit maken we voor jou mogelijk.

Aan de hand van onze gesprekken komen we er samen achter wat jouw bedrijf nodig heeft om optimaal te presteren in een mooie en fijne werkomgeving. Onderzoeken tonen aan dat werknemers zich gelukkiger voelen op een werkplek met een prettige sfeer, en hierdoor ook beter presteren. Wij hebben de middelen in huis om de projectinrichting van jouw kantoor tot een succes te maken. We zitten boordevol creativiteit, beschikken over het beste kantoormeubilair en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Met jouw kennis en wensen creëren we samen een werkomgeving waar iedereen gelukkig van wordt.

We denken in praktische en mooie oplossingen

Effectief werken in een plezierige en inspirerende werkomgeving: een mooie combinatie waar we keer op keer verrassende resultaten neerzetten. Samen met jou. Of het nu om het vervangen of verbeteren van één bestaande werkplek gaat of het compleet inrichten van een nieuw kantoorpand betreft: wij trekken alles uit de kast om comfort en esthetiek bij elkaar samen te brengen. Hierbij denken we graag in praktische, maar mooie oplossingen.

Zo zijn thema’s als het nieuwe werken, ook wel HNW afgekort, steeds populairder geworden. Met het nieuwe werken staan flexibel werken en meer zelfstandigheid centraal. We willen je de mogelijkheid bieden om tijdens deze transformatie meer elementen van flexibel werken te implementeren. Met het nieuwe werken bedoelen we niet alleen een betere inrichting van het kantoor. Nee, het nieuwe werken heeft invloed op de complete organisatie.

Medewerkers kunnen in een flexibel kantoor plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Hiervoor zijn eventuele veranderingen nodig in de cultuur en mentaliteit. Bovendien moeten de juiste faciliteiten aanwezig zijn, zodat medewerkers optimaal ondersteunt worden en kunnen werken waar en wanneer ze willen. Dit houdt in dat er bijvoorbeeld minder of geen vaste computers meer zijn. Laptops kun je eenvoudig oppakken en meenemen naar iedere plek op kantoor. Zo kun je voor een belangrijk gesprek jezelf even afzonderen in een concentratiewerkplek of juist even belangrijke zaken doornemen met een collega in het loungedeelte. Ook kijken we naar andere aspecten zoals lichtinval en toevoer van frisse lucht.

Interesse? Schakel onze diensten in!

Inside Office is een ervaren kantoorinrichter. Mocht je bedrijfspand al een tijdje toe zijn aan een verbouwing of renovatie, dan is dit het perfecte moment om alle coronamaatregelen mee te nemen in een nieuwe coronaproof kantoorinrichting. Zo kun je bijvoorbeeld hybride werken faciliteren en voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving. Maar ook als dit niet het geval is, kunnen wij vaak met efficiënte en doeltreffende veranderingen jouw kantoor volledig coronaproof maken. Neem gerust contact op voor meer informatie of stap eens binnen bij onze showroom. We helpen je graag!