✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Rotterdam

Kantoorinrichting Rotterdam

Haal het meest uit jouw kantoor!
CTA header

De uitstraling van je kantoorinrichting in Rotterdam is belangrijk. Bij een inspirerende werkomgeving zijn je medewerkers productiever en gelukkiger. Daarnaast krijgt je klant direct een fijn gevoel als hij jouw kantoor binnenstapt. Of het nu gaat om een complete restyling of een kleine verandering, bij ons kan het allemaal!

Kantoorinrichting Rotterdam door Inside Office

Wil je een nieuwe kantoorinrichting in Rotterdam of alleen nieuw kantoormeubilair, wij zijn daarin specialist. We verzorgen niet alleen de inrichting van kantoren, maar ook voor de complete inrichting van kantoortuinen, vergaderruimtes, kantines en loungewerkplekken kun je op ons rekenen.

Gerealiseerde kantoorinrichtingen in Rotterdam

Inmiddels hebben we al een aantal mooie projecten gerealiseerd in Rotterdam en omgeving. Van ontwerp tot realisatie. Hieronder krijg je een goede indruk van onze mogelijkheden.

Is jouw kantine, vergaderruimte, werkplek of volledige kantoor toe aan een nieuwe uitstraling? Neem dan direct contact met ons op. Inside Office ontzorgt je graag!

Kantine bij Maple Group

De kantine is dé plek waar medewerkers zich kunnen ontspannen na een drukke shift. We wilden daarom dat de kantine bij Maple Group een relaxte en stoere sfeer uitstraalt met producten die prima bestand zijn tegen een stootje. In het ontwerp hebben we de huisstijl van het merk laten terugkomen en materialen die passen bij de branche waarin zij actief zijn.

 

Kantoorinrichting Rotterdam bij Maple Group

Interieur van Middelwateringbouw

Een ander voorbeeld van een kantoorinrichting in Rotterdam die we hebben mogen realiseren is voor Middelwateringbouw. Een jong aannemingsbedrijf die zich al enige tijd profileert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw.

 

kantoor-middelwateringbouw-rotterdam14
kantoor-middelwateringbouw-rotterdam

Hoe gaan we te werk?

Wij overleggen met jou om te bepalen wat je kantoorinrichting in Rotterdam moet uitstralen en wat jouw wensen en eisen zijn. Op basis van ons gesprek en je input maken we een ontwerp op maat. Een inspirerend, verrassend, creatief en functioneel ontwerp, gemaakt in onze eigen ontwerpstudio. Inmiddels hebben we al zoveel kantoren ingericht, dat we precies weten wat leuk is en waar we op moeten letten.

 

Streven naar perfectie

Toch is elk kantoor anders en zo dus ook elk ontwerp. Het moet vernieuwend en verrassend blijven. Tijdens dit traject werken we nauw samen. Door middel van een 3D-tekening komt het ontwerp direct al tot leven en geeft jou dat een goede kijk in jouw nieuwe kantooromgeving. Natuurlijk kan alles nog aangepast worden naar jouw wensen. Samen komen we tot de mooiste kantooromgeving die past bij de cultuur, branche en het DNA van je organisatie.

Verzorgd interieur met A-merk meubelen

De kantoormeubelmerken die wij vaak gebruiken zijn:

  • Vepa
  • Twinform
  • Palmberg
  • Huislijn
  • Artifort
  • BMA ergonomics

Van een bureau en opbergkasten tot accessoires, bijzettafeltjes en ladeblokken. Vergeet ook niet je ergonomische bureaustoel! Wij zijn fan van de bureaustoelen van BMA, HAG en Interstuhl. Al deze bureaustoelen zijn ergonomisch verantwoord. Daarnaast hebben we een eigen stoelentheater waar alle stoelen uit te proberen zijn. We geven daarbij zit advies op maat, waardoor jij altijd ergonomisch verantwoord achter je bureau kan zitten.

 

Waarmee kunnen we jou helpen?

Kies voor je nieuwe kantoorinrichting in Rotterdam voor Inside Office. Bij ons heb je één aanspreekpunt die het project in goede banen leidt. Jij hebt vrijwel nergens omkijken naar. We horen graag wat je wensen zijn. Neem gerust contact met ons op. We kijken er naar uit om samen aan de toekomst van je bedrijf te werken.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!