✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeErgonomieZit-statafels

Zit-statafels

CTA header

Zit-statafels zorgen voor minder fysieke klachten aan nek, schouders en rug.

Zit-statafels voor kantoor

Waar veel mensen bij de inrichting van een kantoor denken aan bureaus, werkplaatsen en stoelen denken wij aan mensen. Mensen en hun werkplezier, mensen en hun creativiteit en productiviteit. Aan je thuis voelen op kantoor. Bij de inrichting van een kantoor denken wij aan balans; balans tussen design en dynamisch en ergonomisch kunnen werken.

elektrisch-hoehenverstellbarer-schreibtisch-crew-5,noindex

Zit-statafels, ergonomisch werken

‘Het zittende beroep’ is achterhaald. Wie op kantoor naar eigen inzicht afwisselend kan zitten, staan en lopen heeft een actieve, dynamische houding die beter is voor het lichaam, het concentratievermogen en de prestaties. Dynamisch werken geeft minder fysieke klachten aan nek, schouders en rug. Dit heeft een gunstig effect op ziekteverzuim, de productiviteit en het werkplezier. Zit-statafels dragen bij aan ergonomisch en energiek werken.

Fysieke afwisseling met zit-statafels

Met zit-statafels bereik je precies wat het woord inhoudt: de tafel of het bureau is in hoogte verstelbaar en biedt dankzij eenvoudige bediening de mogelijkheid om zitten en staan aan het bureau af te wisselen. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat afwisselend staan en zitten aan een bureau leidt tot minder nek-, rug-, en schouderklachten.

Hoe gebruik je zit-statafels voor een juiste balans?

De traditionele kantooruren waarbij het grootste deel van de werkdag zittend werk wordt verricht zijn belastend voor het lichaam. Net als de hele dag staand werk verrichten. Kijkend naar het menselijk lichaam en ergonomisch verantwoord werken is het prettig om niet langer dan één uur achtereen staand werk te verrichten en niet meer dan vier uur per dag. Zit-statafels bieden op een juiste manier balans waardoor het lichaam een verbeterde doorbloeding krijgt, het concentratievermogen en de productiviteit wordt verhoogd en fysieke klachten worden gereduceerd. Met zit-statafels wordt letterlijk afgestemd op een betere werkhouding. De bediening van zit-statafels is dankzij een elektrische bediening erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk, maar er is meer dan dat. Kantoren, kantoortuinen of flexwerkplekken met zit-statafels worden ervaren als een dynamische werkomgeving wat leidt tot een andere interactie. De sfeer is informeler en vrijer, wat uitnodigt tot meer contact. En contact maken… Dat is precies waar wij aan denken wanneer wij denken aan de juiste kantoorinrichting. In ons assortiment hebben we zit-statafels opgenomen van o.a. Twinform, Drentea en Palmberg. Is er behoefte aan persoonlijk advies, dan is een telefoontje voldoende om in contact te komen met een van onze adviseurs.

Toe aan een ergonomisch verantwoorde werkplek?
Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!