✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Papendrecht

Kantoorinrichting Papendrecht

Haal het meeste uit jouw kantoor!
CTA header

Op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Of je nu een nieuwe werkplek zoekt of een totale kantoorinrichting in Papendrecht. Bij Inside Office zit je op de juiste plek! Van ontwerp tot realisatie.

Complete kantoorinrichting in Papendrecht en omstreken

Wij creëren praktische, sfeervolle en productieve werkomgevingen voor de beste kantoorinrichtingen in Papendrecht en omstreken. We beperken ons niet alleen tot de werkplekken, maar ook jouw kantine, vergaderruimte of wachtruimte tillen we naar een hoger niveau. Uiteraard doen we dat samen met jou. 

Alles begint met een goed gesprek. We komen graag meer te weten over je bedrijf en wat je wilt uitstralen. Vervolgens kunnen onze creatievelingen in de studio aan de slag, om jou een uniek ontwerp op maat te kunnen bieden. We schaven bij waar nodig, net zolang tot jij tevreden bent. Als laatste leveren we het project turn key op. Klein of groot: bij ons kan je altijd terecht.

Wij denken aan alle aspecten: van ergonomie tot akoestiek

Ons specialisme gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteit kantoorartikelen en -meubilair. Het ligt vooral bij het creëren van een ergonomische, functionele en inspirerende kantoorinrichting in Papendrecht.

Weg met geluidsoverlast

Projectinrichting zit in ons DNA! Om de optimale werkomgeving te ontwikkelen, houden wij bij het maken van het concept al rekening met de juist ergonomie en akoestiek. Ergonomisch werken is belangrijk voor de gezondheid van je werknemers. 

Ook zorgen wij voor een werkplek waarin geen akoestische problemen ontstaan. Dit aspect wordt vaak vergeten, maar er is niks vervelender dan geluidsoverlast op kantoor. Geen afleiding of irritaties meer, maar een zeer aangename werksfeer.

Eerdere projecten in Papendrecht

We hebben al veel verschillende bedrijven mogen begeleiden naar een nieuwe kantoorinrichting in Papendrecht en omstreken. Hieronder vind je een van onze projecten in de omgeving van Papendrecht!

Nieuwe inrichting voor Pon Power

Pon Power maakt deel uit van het PON-concern en is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Pon is een groot bedrijf en ze hebben zo’n 450 vestigingen verspreidt over 30 landen. Onder andere in de vestiging gelegen in Papendrecht hebben wij de kantoormeubelen mogen verzorgen!

Oplossingen voor elke organisatie

Inside Office heeft alle specialisaties onder één dak. Met onze oplossingen en ideeën kunnen we elke opdrachtgever helpen, of het nou gaat om een klein of groot project. Op zoek naar nieuwe kantoormeubelen of juist naar kantoorartikelen voor jouw kantoorinrichting in Papendrecht? We adviseren en begeleiden jou met het vinden van de geschiktste kantoormeubelen.

We nemen ook al het contact met de verschillende partijen op ons, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. We houden je uiteraard op de hoogte van de huidige status.

Hoe kunnen we jou helpen?

Bezig met jouw kantoorinrichting in Papendrecht en deze naar een hoger niveau tillen? Schakel ons in! We horen graag alles over je wensen, ideeën en huidige uitdagingen. 

Zo weten we precies waar we rekening mee moeten houden. Van ontwerp tot en met realisatie. Van een 3D-tekening tot aan een prachtig nieuw kantoor. Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!