✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Barendrecht

Kantoorinrichting Barendrecht

Meer uit jouw kantoor halen?
CTA header

Een complete restyling of een kleine verandering: alles is mogelijk!

In de regio van Barendrecht kan Inside Office jouw kantoor een complete restyling geven. Het is tegenwoordig erg belangrijk om een goede werkplek te hebben. Het maakt je medewerkers creatiever, productiever en gelukkiger. Een wie wil nou niet tevreden medewerkers hebben? Kies voor professionele kantoorinrichting in Barendrecht.

Nieuwe kantoorinrichting in Barendrecht?

In onze eigen ontwerpstudio denken we jouw kantoorinrichting in Barendrecht tot in de fijnste details uit. Er wordt altijd gekeken naar wat jij wilt, samengevoegd met het juiste advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen jou daarmee een perfect plaatje geven. Onze 3D-tekeningen brengt je nieuwe kantoorplek meteen tot leven. Je kunt de sfeer haast proeven. Onze ontwerpster past de nieuwste trends perfect samen met jouw wensen en eisen.

Je ontvangt van ons altijd een ontwerp op maat die past bij je organisatie en huisstijl.

Topkwaliteit kantoorinrichting in Barendrecht

Om de perfecte werkplek te creëren heb je de juiste kantoorinrichting in Barendrecht nodig. We hebben voor ieder wat wils, ook voor elk budget. We werken het meeste samen met toonaangevende meubelmerken:

  • Huislijn
  • Twinform
  • Vepa
  • Artifort
  • Palmberg
  • BMA ergonomics

Al deze merken hebben hun eigen collecties bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, ladekasten, opbergkasten en vitrinekasten op de markt gezet. Voor de kantoorinrichting in Barendrecht van jouw pand verwerken we graag kwaliteitsmeubelen. Daarnaast is ergonomisch zitten erg belangrijk en beschikken we over stijlvolle, ergonomische bureaustoelen van BMA, HAG en Interstuhl. Ze zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zitten ook erg comfortabel.

Huislijn in kantoorinrichting Barendrecht
Twinform

Wij denken aan alle aspecten: van indeling tot akoestiek

Onderschat overigens ook echt niet de akoestiek in een ruimte. Storende geluiden of moeilijk verstaanbare gesprekken hebben een negatief effect op de productiviteit van de medewerkers. Deze geluiden komen meestal van binnenuit, zoals de printer, het koffiezetapparaat of pratende en lachende collega’s. Hierom is het belangrijk om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren.

Met de nieuwe inrichting van jouw kantoor in Barendrecht zorgen we meteen voor dat de akoestiek goed is. We doen dat door gebruik te maken van de juiste meubelen, materialen en inrichting.

Oplossingen voor elke organisatie

Met onze oplossingen en ideeën kunnen we elke opdrachtgever helpen, ongeacht de omvang van het project. Of het nu het restylen van de kantine betreft, een nieuwe inrichting van de vergaderruimte of een compleet pand aankleden: Inside Office heeft alle disciplines onder één dak. En dat betekent ook dat je een aanspreekpunt hebt. Contact met de verschillende partijen nemen wij op ons, en houden jou daarbij natuurlijk op de hoogte.

Heldere communicatie en korte lijntjes, daar houden we van. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen als dat nodig is.

Neem direct contact op!

Jouw kantoorinrichting in Barendrecht naar een hoger niveau tillen? Schakel Inside Office in! Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over je wensen, ideeën en huidige uitdagingen. Zo weten we precies waar we rekening mee moeten houden.

Van ontwerp tot realisatie. Van een 3D-tekening op maat tot een nieuw sprankelend kantoor. We zorgen voor het complete plaatje.