✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Ridderkerk

Kantoorinrichting Ridderkerk

Haal het meeste uit jouw kantoor!
CTA header

Inside Office is dé specialist als het gaat om kantoorinrichtingen in Ridderkerk. Met de juiste inrichting is er sprake van meer werkplezier, productiviteit en creativiteit. Onze ontwerpstudio vertaalt jouw wensen en eisen naar een uniek ontwerp op maat. Kantooromgevingen inrichten zit in ons DNA. Wanneer ga jij aan de slag met je kantoorinrichting in Ridderkerk?

Kantoorinrichting Ridderkerk en omstreken

We verzorgen niet alleen de inrichting van kantoren, maar verzorgen ook de complete inrichting van vergaderruimtes, kantines en ontspanningsplekken. Een klein of groot project voor jouw kantoorinrichting in Ridderkerk? Bij ons kan je zeker terecht!

Kantoren mogen huiselijk zijn en mogen dat ook uitstralen. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers iets beleven en met plezier naar hun werk komen. Een plek waar mensen graag komen om samen te werken, ontmoeten en te ontwikkelen. Inmiddels hebben we al diverse kantoorinrichtingen in Ridderkerk en omstreken uitgevoerd, dat we precies weten waar we op moeten letten.

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Onze manier van werken bestaat eigenlijk uit vier stappen. We beginnen met de kennismaking. We komen graag meer te weten over je bedrijf en wat je wilt uitstralen. Zo passen we ons ontwerp aan op jullie bedrijfscultuur.

Vervolgens is het tijd voor de ontwerpfase en het finetunen We vertalen jouw wensen naar een uniek ontwerp op maat. Tijdens dit traject werken we nauw samen. Door middel van een 3D-tekening komt het ontwerp direct tot leven en biedt dit jou een goede kijk op jouw nieuwe kantoorinrichting in Ridderkerk.

We schaven bij waar nodig is en zetten alle puntjes op de ‘i’. Net zolang totdat jij tevreden bent. De laatste stap is het realiseren van het project. We leveren het project turn-key op. Klein of groot; wij regelen het.

Reeds gerealiseerde kantoorinrichtingen in Ridderkerk

We verzorgen doordachte inrichtingen met werkplekken, bureaustoelen,  kantoorbeplantingen, de juiste verlichting en ga zo maar door! Of je nu op zoek bent naar een kleine verandering of een complete restyling, wij kunnen het realiseren. Hieronder vind je reeds uitgevoerde kantoorinrichtingen in Ridderkerk. Wij zijn er voor jou.

Project Growteq - Productiviteit & ontspanning op de werkvloer

Voor Growteq hebben we ons tweede project mogen afronden, voor een nieuw bedrijfspand in Ridderkerk. Samenwerken staat bij Growteq centraal, waardoor er voldoende ruimte moest zijn voor diverse meetings. Zo hebben we meerdere overlegruimtes gecreëerd, met ieder een eigen sfeer en praktische oplossingen. 

Natuurlijk moet er ook ontspannen worden, waardoor er verschillende relax zones ontworpen zijn en tevens een heerlijke kantine met alle faciliteiten.

Project Kievit Kozijn - Een sfeervolle maar stoere ‘no nonsens’ kantine


Voor Kievit Kozijn hebben we de bedrijfskantine mogen realiseren. Zo hebben we een ontwerp gemaakt welke past bij de bedrijfscultuur. Zo ontdek je hier onze sfeervolle maar stoere ‘no nonsens’ kantine. In samenwerking met het bedrijf – ze maken houten kozijnen – hebben we dit project gerealiseerd. Ze hebben namelijk ook zelf de houden lattenwand gemaakt, welke fijn is voor de afscheiding, maar ook zeker voor de sfeer.

Nog meer mooie projecten

Naast bovenstaande bedrijven, hebben we nog veel meer mooie projecten mogen draaien voor de kantoorinrichting in Ridderkerk. Elk kantoor is anders en zo ook elk ontwerp. Samen komen we tot de mooiste kantooromgeving die past bij de cultuur, branche en het DNA van je bedrijf.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Kies voor je nieuwe kantoorinrichting in Ridderkerk voor Inside Office. We horen graag wat jou wensen zijn onder het genot van een kopje koffie. We kijken er naar uit om samen aan de toekomst en groei van je bedrijf te werken. 

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD