✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Alblasserdam

Kantoorinrichting Alblasserdam

Haal het meeste uit jouw kantoor!
CTA header

Je wilt een representatieve werkomgeving. Een werkplek waar werknemers zich prettig voelen, die de sfeer en productiviteit bevordert. Wij hebben een eigen ontwerpstudio en kunnen jouw kantoor direct omtoveren tot zo’n productieve werkruimte. Met onze 3D-tekeningen komt je nieuwe kantoor ook meteen tot leven. Laat je medewerkers met plezier naar hun werk komen, kies voor kantoorinrichting in Alblasserdam!

Waarom is kantoorinrichting in Alblasserdam belangrijk?

Bij kantoorinrichting in Alblasserdam draait allemaal om het complete plaatje: zowel meubilair als accessoires. Wij zijn dealer van de meubelmerken Huislijn, Twinform, Vepa, Artifort, Palmberg en BMA ergonomics. Op dit moment is zit-sta meubilair erg populair en natuurlijk zijn ergonomische bureaustoelen niet te missen in een kantoor. Wij hebben de volgende ergonomische bureaustoel merken:
  • BMA
  • HAG
  • Interstuhl

Complete kantoorinrichting in Alblasserdam

Vergeet verder niet een visual op de muur voor de sfeer, goede verlichting, raamdecoratie en de juiste bureau accessoires. De juiste kantoorinrichting in Alblasserdam kan zoveel doen voor de uitstraling van jouw bedrijf en de productiviteit van de medewerkers. Zorg ervoor dat je medewerkers iets beleven op hun werkplek. Laat ze met plezier naar hun werk komen en zorg ervoor dat ze zich thuis voelen. Kantoren mogen huiselijk zijn en mogen dat ook uitstralen.


Een greep uit onze gerealiseerde projecten

Een gevoel krijgen bij onze mogelijkheden? Laat je inspireren door onze projecten die we in Alblasserdam hebben uitgevoerd. Een divers portfolio waar we trots op zijn!

Lascentrum

In samenwerking met Es Architecten hebben we de inrichting van Lascentrum Alblasserdam mogen verzorgen. Er is gekozen voor kwalitatieve meubels, een strak design en uiteraard kleuren en materialen volledig in de huisstijl van het bedrijf.

Kantoorinrichting Alblasserdam bij Lascentrum
Inrichting kantoor bij Lascentrum

Kantoor van Besems

Het kantoor van Besems was toe aan een frisse wind. Iets nieuws. Samen met hen zijn we tot een prachtig, sfeervol resultaat gekomen. Bekijk hier de ontwerpen en het uiteindelijke resultaat!

Kantoorinrichting van Besems
Tekening kantoorinrichting Besems

Kantine CKC Kinderdijk

Omdat korfbalclub CKC Kinderdijk is verhuisd naar een nieuwe sporthal, wilde de vereniging een kantine creëren die uitnodigt om gezellig bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben gekozen voor robuuste materialen én speelse gymtoestellen, omdat de korfbal de sporthal deelt met een gymvereniging.

Inrichting kantine CKC Kinderdijk
Kantine inrichten CKC Kinderdijk

De Blokweer

Bij sportcentrum De Blokweer hebben we een speelse, maar stoere horeca inrichting gerealiseerd. Perfect voor jong en oud. Het hout geeft de ruimte een leuk Scandinavisch tintje.

Inrichting De Blokweer
Kantoorinrichting De Blokweer

Waarom we graag met planten werken

De accessoires maken een kantoor af. Vooral planten hebben een groot effect. Medewerkers die werken op een kantoor met planten en zonlicht voelen zich 15% beter, zijn 6% meer productief en 15% meer creatief. Andere voordelen van planten in een werkomgeving zijn:

  • Aanwezigheid van groen in jouw kantoorinrichting in Alblasserdam zorgt voor minder stress.
    • Planten hebben onbewust een kalmerend effect op mensen, waardoor medewerkers zich meer ontspannen en prettiger voelen op kantoor.
  • Planten werken luchtzuiverend en hebben daardoor een positieve invloed op de gezondheid.
Groen in een kantoorinrichting Alblasserdam

Het effect van planten en groen

Groen zorgt voor een visueel prettigere omgeving en maakt mensen goedgezind en daardoor ijveriger. Daarnaast zorgen planten op kantoor ook ervoor dat grote ruimtes met veel harde materialen fijner aanvoelen, omdat planten geluiddempend werken. Zorg dus voor een mooie kantoortuin, laat groen zijn werk doen op jouw kantoor.

Zo gaan we te werk

We steken graag onze creatieve koppen bij elkaar om jouw wensen te vertalen naar een uniek ontwerp op maat. Een ontwerp die het DNA van je bedrijf ademt en die van alle moderne gemakken is voorzien. Een plek waar mensen graag komen om samen te werken, ontmoeten en ontwikkelen. Inmiddels hebben we al zoveel kantoren ingericht, dat we precies weten wat leuk is en waar we op moeten letten.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil jij graag jouw kantoorinrichting in Alblasserdam aanpakken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel Inside Office in. Neem direct contact met ons op en plan een kennismaking met ons in. We komen graag meer te weten over je wensen!

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!