✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting kantoorKantoorinrichting Amersfoort

Kantoorinrichting Amersfoort

Toe aan een fris, nieuw kantoor?
CTA header

Een efficiënte en inspirerende werkomgeving creëren in Amersfoort en omstreken? Inside Office verzorgd graag de inrichting van jouw kantoor in Amersfoort. Wij hebben alle disciplines in huis. Van ontwerp tot realisatie. Samen werken we naar een prachtig eindresultaat. Kies voor kantoorinrichting in Amersfoort!

Complete kantoorinrichting in Amersfoort en omstreken

Is jouw kantoor toe aan vernieuwing? Of je nu graag een compleet kantoor wilt herinrichten of slechts een enkele werkplek: wij creëren praktische, sfeervolle en productieve werkomgevingen. We beperken ons niet alleen tot kantoorwerkplekken. Jouw kantine, vergaderruimte, receptie of wachtruimte tillen we graag naar een hoger niveau. Uiteraard doen we dat samen met jou.

Haal het maximale uit je werkomgeving

Jij weet tenslotte het beste wie jullie zijn als bedrijf en wat jullie willen uitdragen. Wij vertalen je wensen naar een uniek ontwerp op maat. Een ontwerp waarin het DNA van je organisatie is verweven met het interieur. Het moet een omgeving worden waarbij werknemers geïnspireerd en gemotiveerd raken en de juiste middelen tot hun beschikking hebben om hun dagelijkse werkzaamheden goed uit te voeren.

 

Projecten die wij hebben gerealiseerd in Amersfoort

We hebben tal van mooie bedrijven mogen begeleiden naar hun nieuwe werkomgeving, zo ook in Amersfoort. Om een beter idee en gevoel te krijgen van onze kwaliteiten als kantoorinrichter in Amersfoort, hebben we hieronder een voorbeeld van een afgerond project toegevoegd.

Rock & roll werkplek voor Gibson

Gibson is een Amerikaans gitaarmerk. We hadden de opdracht gekregen om hun kantoorruimte te transformeren tot echte rock & roll werkplek. De stijl mocht in het complete kantoor terugkomen. Ruwe betonnen plafonds en vloeren vormen de basis van dit ontwerp.

Kantoorinrichting Gibson in Amersfoort
Inrichting kantoor Amersfoort

Een levendig 3D-ontwerp op maat

Wij weten als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, en dus ook elk ontwerp. De cultuur en sfeer binnen je bedrijf willen we benadrukken in het ontwerp. Zo ben je altijd verzekerd van een uniek interieur. De ideeën komen écht tot leven in onze ontwerpstudio. Voor de inrichting van je kantoor in Amersfoort maken we een 3D-tekening die in detail de inrichting laat zien.

Heldere communicatie en aanpak

Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. We houden de lijntjes kort en communiceren regelmatig over de voortgang van het project. Bij kantoorinrichting in Amersfoort nemen wij de verantwoordelijkheid op ons voor zowel het ontwerp als de realisatie van het project. Ons team bestaat uit professionals met ieder hun specialiteiten.

Kantoorinrichting Amersfoort

Wij denken met je mee

Bij het maken van het ontwerp kijken we niet alleen naar de meubels, maar ook naar verlichting, raamdecoratie, accessoires zoals planten, en kijken we of het bouwtechnisch haalbaar is. Moet er bijvoorbeeld een extra muur gebouwd worden? Of zijn er leidingen verlegd worden? Wanneer we zeggen dat we over alles nadenken, bedoelen we ook écht alles.

Uiteraard kan alles nog aangepast worden naar jouw wensen. Samen komen we tot een omgeving die het beste past bij de cultuur, branche en het DNA van je organisatie.

De hoogste kwaliteit meubels

Voor jouw kantoorinrichting in Amersfoort kiezen we bewust voor kwaliteit. Kwaliteit in de breedste zin van het woord. Van meubels tot aan service. Wij zijn trotse dealer van de meubelmerken:

  • Huislijn
  • Twinform
  • Vepa
  • Artifort
  • Palmberg
  • BMA ergonomics


Stuk voor stuk toonaangevende merken die met hun productlijnen werken leuker, makkelijker en efficiënter maken.

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil jij graag aan de slag met jouw kantoorinrichting in Amersfoort, maar weet je niet hoe? Schakel de diensten van Inside Office in. Neem direct contact met ons op of plan meteen een kennismaking met ons in. We komen graag meer te weten over je organisatie, wensen en behoeften.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!