Wat kregen we een gave opdracht van Gibson, een Amerikaans gitaarmerk, om hun kantoorruimte om te toveren tot een echte rock & roll werkplek. Naast het creƫren van deze sfeer waren wij onder de indruk van hun prachtige nieuwe locatie. Gibson vestigt zich namelijk in het oude treinstation van Amersfoort, waar het zelfs binnen niet aan stoere elementen ontbreekt. De tram met ingebouwde vergaderruimtes die naast het pand te vinden is, maakt het plaatje van buiten compleet!
Nu terug naar binnen..
In het ontwerp hebben we de rock & roll stijl terug laten komen in de gehele werkomgeving. De ruwe betonnen plafonds en betonnen vloeren vormen de basis van het stoere ontwerp!

Gibson entree ontwerp tekeningen

Wij zijn zeer nieuwsgierig naar het eindresultaat na de oplevering eind september! To be continued…