Kantoormeubelen van Inside Office

Wij kunnen allerlei kantoormeubelen leveren. Door onze contacten met diverse kantoormeubel leveranciers en kunnen adviseren we jou de perfecte kantoormeubelen. Elke ruimte heeft behoeften aan zijn eigen soort kantoormeubelen. Laat Inside Office inspireren!

Kantoormeubelen intekenen

We kunnen met ons tekenprogramma 3D tekeningen maken, waar de kantoormeubelen meteen in te zien zijn in jouw ruimte. Zo krijg je meteen de juiste impressie en de juiste sfeer voor bij jouw op kantoor.

Denk aan bureauprogramma’s, kasten, stoelen, scheidingswanden, accessoires, receptiemeubilair, balies, verlichting en bureaustoelen. We werken het meeste samen met Drentea, Palmberg, Twinform, Huislijn, Nice Price Office, Lande en Sedus.

Merken kantoormeubelen

Drentea kantoormeubelen
Drentea ontwerpt en produceert actuele en moderne meubelen op basis van circulariteit. Alle onderdelen, materialen en grondstoffen komen aan het einde van de levensduur weer in de natuurlijk materialen kringloop terug. Van 4-poots werkplek, zit-sta meubel, multifunctionele tafel, T-Poot systeem tot innovatieve work-option als Flightdesk. Drentea biedt alle denkbare werkvormen met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit. Daarnaast heeft Drentea ook opbergkasten, meubilair voor vergaderruimtes en akoestische oplossingen.

Palmberg kantoormeubelen
Palmberg zegt dat kantoorruimte tegenwoordig profitcenters zijn en hecht er waarde aan om in de arbeidsomgeving een inspirerende atmosfeer te creëren. Palmberg heeft een breed assortiment waaronder: verschillende bureaus, vergadertafels, receptiemeubilair, kabelmanagement en scheidingswanden. Daarnaast zijn ze ook een goede partner op het gebied van maatwerk meubilair.

Twinform kantoormeubelen
Twinform zit al jaren in de bedrijfsmeubels en staat bekend om haar eigentijdse uitstraling en de perfecte combinatie tussen looks en kwaliteit. Het assortiment van Twinform bestaat uit allerlei kantoormeubilair zoals bureaus, maar ook banken en stoelen. Daarnaast staat Twinform bekend om haar bijzondere frames.

Huislijn kantoormeubelen
Huislijn kantoormeubelen heeft een breed assortiment: van een stoel tot verlichting. Al hun meubilair wordt uit eigen voorraad geleverd, waardoor dit meubilair een snelle levertijd heeft. Huislijn is een combinatie van functioneel praktisch en stijlvol design. Er kan onderscheidt gemaakt worden tussen Huislijn Basic, Huislijn Carré, Huislijn Plus, Huislijn Wood, Huislijn Visit en Huislijn Seats.

Nice price office kantoormeubilair
Nice price office is ook een groothandel in kantoormeubilair. Er is een compleet programma kantoormeubelen ontwikkeld, zodat elk kantoor kan worden ingericht. Er is een ruime keuze in hun kantoormeubilair: bureaus, bureaustoelen, kantoorstoelen, kantoortafels en accessoires.
De groothandel in kantoormeubilair Sedus heeft een zeer groot assortiment met onder andere zitmeubilair, loungemeubilair, teamtafels, vergadertafels, opbergruimtes en schermen & akoestiek. Zij willen ervoor zorgen dat ze de werksfeer in de kantoren aangenamer kunnen vormgeven.

Of het nu dus gaat om een vergaderkamer, werkruimte, stiltekamer of ontvangsthal. Voor alles is een perfect passend kantoormeubel te krijgen. Met de bovengenoemde merken doen we het meest, maar we hebben nog veel meer connecties. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en ook voor elk budget zit er iets bij. In onze showroom hebben we al deze merken staan en geeft jou de mogelijkheid om het meubilair te zien in een kantoor. Onze hele showroom is een grote plek waar je overal zou kunnen gaan werken. Zeker omdat flexwerken nu zo populair is, hebben we veel verschillende werkplekken, zoals een treinzitje, stiltekamer, in hoogte verstelbare bureaus, grote vergadertafel, maar ook ergonomische bureaustoelen. In elke hoekje vind je wel weer een ander soort meubilair. Kom daarom gerust eens langs om het sfeertje te proeven.