✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelen

Kantoormeubelen

CTA header

Wat zou een kantoor zijn zonder meubilair? Meubels als bureaus, bureaustoelen, kasten en accessoires zijn onmisbaar voor iedere kantoorruimte. Wij kunnen allerlei kantoormeubelen leveren. Door onze contacten met diverse leveranciers kunnen adviseren en begeleiden met het vinden van geschikte kantoormeubelen. Elke ruimte heeft behoeften aan zijn eigen soort kantoormeubelen. Laat Inside Office inspireren!

Kantoormeubelen intekenen

We kunnen met ons tekenprogramma 3D tekeningen maken, waar de kantoormeubelen meteen in te zien zijn in jouw ruimte. Zo krijg je meteen de juiste impressie en de juiste sfeer voor bij jouw op kantoor.

Denk aan bureauprogramma’s, kasten, bureaustoelen, vergaderstoelen, scheidingswanden, accessoires, receptiemeubilair, balies, verlichting, bureaustoelen, raanbekleding en planten. We werken het meeste samen met BMA ergonomics, Palmberg, Twinform, Huislijn, Artifort en Lande.

Merken kantoormeubelen

Vepa kantoormeubelen

Vepa ontwerpt en produceert actuele en moderne meubelen op basis van circulariteit. Alle onderdelen, materialen en grondstoffen komen aan het einde van de levensduur weer in de natuurlijk materialen kringloop terug. Van 4-poots werkplek, zit-sta meubel, multifunctionele tafel, T-Poot systeem tot innovatieve work-option als Flightdesk. Vepa biedt alle denkbare werkvormen met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit. Daarnaast heeft Vepa ook opbergkasten, meubilair voor vergaderruimtes en akoestische oplossingen.

Palmberg kantoormeubelen

Palmberg zegt dat kantoorruimte tegenwoordig profitcenters zijn en hecht er waarde aan om in de arbeidsomgeving een inspirerende atmosfeer te creëren. Palmberg heeft een breed assortiment waaronder: verschillende bureaus, vergadertafels, receptiemeubilair, kabelmanagement en scheidingswanden. Daarnaast zijn ze ook een goede partner op het gebied van maatwerk meubilair.

Twinform kantoormeubelen

Twinform zit al jaren in de bedrijfsmeubels en staat bekend om haar eigentijdse uitstraling en de perfecte combinatie tussen looks en kwaliteit. Het assortiment van Twinform bestaat uit allerlei kantoormeubilair zoals bureaus, maar ook banken en stoelen. Daarnaast staat Twinform bekend om haar bijzondere frames.

Huislijn kantoormeubelen

Huislijn kantoormeubelen heeft een breed assortiment: van een stoel tot verlichting. Al hun meubilair wordt uit eigen voorraad geleverd, waardoor dit meubilair een snelle levertijd heeft. Huislijn is een combinatie van functioneel praktisch en stijlvol design. Er kan onderscheidt gemaakt worden tussen Huislijn Basic, Huislijn Carré, Huislijn Plus, Huislijn Wood, Huislijn Visit en Huislijn Seats.

BUUR kantoormeubilair

BUUR is ook een groothandel in kantoormeubilair. Er is een compleet programma kantoormeubelen ontwikkeld, zodat elk kantoor kan worden ingericht. Er is een ruime keuze in hun kantoormeubilair: bureaus, bureaustoelen, kantoorstoelen, kantoortafels en accessoires.

We helpen jou met het aankleden van iedere ruimte

Of het nu dus gaat om een vergaderkamer, werkruimte, stiltekamer of ontvangsthal. Voor alles is een perfect passend kantoormeubel te krijgen. Met de bovengenoemde merken doen we het meest, maar we hebben nog veel meer connecties. Elk merk heeft zijn eigen eigenschappen en ook voor elk budget zit er iets bij. In ons pand hebben we al deze merken staan en geeft jou de mogelijkheid om het meubilair te zien in een kantoor. Zeker omdat flexwerken nu zo populair is, hebben we veel verschillende werkplekken, zoals een treinzitje, stiltekamer, in hoogte verstelbare bureaus, grote vergadertafel, maar ook ergonomische bureaustoelen. In elke hoekje vind je wel weer een ander soort meubilair. Kom daarom gerust eens langs om het sfeertje te proeven

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Ons team van specialisten helpt je graag bij het maken van goede combinaties tussen de verschillende meubels. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving van AlblasserdamDordrechtHendrik-Ido-AmbachtRidderkerk en Rotterdam, maar je kunt ook buiten deze regio op onze diensten rekenen. Neem contact met ons en we horen graag wat je wensen zijn.

Interesse?

Neem gerust contact op voor meer informatie of stap eens binnen bij onze showroom. We helpen je graag!