✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenKantoormeubelen Hendrik Ido Ambacht

Kantoormeubelen Hendrik Ido Ambacht

CTA header

Kantoormeubelen van Inside Office

Alle soorten kantoormeubelen in de buurt van Hendrik Ido Ambacht. Wij zijn dealer van diverse mooie meubelmerken en kunnen jou daarin het beste advies geven. We hebben jarenlange ervaringen op het gebied van kantoormeubelen in Hedrik Ido Ambacht en kunnen elke kantoor uit laten stralen wat jij voor ogen hebt.

A-merk kantoormeubelen Hendrik Ido Ambacht

Drentea, Twinform, Palmberg, Huislijn, Sedus en Nice Price Office zijn meubelmerken die wij in ons assortiment hebben. In de loop der jaren hebben we genoeg ervaring en contacten opgedaan om jou een passend advies te doen qua kantoorinrichting en de kantoormeubelen. Kantoormeubelen zijn er in verschillende soorten in maten. Denk aan kasten, bureaus, bureaustoelen, vergaderkamers, stiltekamers, kantineruimtes. Voor elke plek op jouw kantoor zijn de juiste kantoormeubelen te vinden.

Nice Price Office is één van die meubelmerken en is puur, tijdloos en functioneel. De naam zegt al genoeg en staat dus ook voor hoogste norm, verrassend betaalbaar. Ga voor representatieve en gezonde werkomgeving met de meubelen van Nice Price Office. Daarnaast is het meubilair duurzaam, verantwoord en volledig gecertificeerd. Het complete assortiment is geproduceerd door toonaangevende Nederlandse fabrikanten. Onder de productgroep bureaus vallen de concepten Fyra, Pro-T en Pro-T Duo. In het assortiment zitten zes bureaustoelen: B01, B03, B04, B11, B06, B05. De kantoorstoelen bestaan uit kantinestoelen, vergaderstoelen, ontvangststoelen, bezoekersstoelen, krukken, fauteuils, stapelbare stoelen en werkstoelen. De productgroep kantoortafels bestaat uit kolomtafels, kantine/vergadertafels, P-koppeltafels en bijzettafels. In de productgroep Opbergen zitten jaloeziedeurkasten, schuifdeurkasten, houten kasten, rolblokken staal/hout, garderobekasten, lockerkasten en archiefrekken. Als laatste bevat de productgroep accessoires scheidingswanden, verticale kabelrups, dubbele kabelklemmen, diverse kabels, kabeldoorvoeren, pennenladen, flatscreenarmen, CPU houders en kabelgoten.

Betaalbare kantoormeubelen

Ben je op zoek naar goed meubilair voor een leuke prijs, dan is Nice Price Office een goede keuze. In onze showroom hebben we een aantal meubelen van Nice Price Office staan. Ben je benieuwd hoe deze er in het echt uit zien, kom dan gerust langs!

Wil je de Inside Office sfeer proeven?

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD