✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenKantoormeubelen Ridderkerk

Kantoormeubelen Ridderkerk

CTA header

Kantoormeubelen van Inside Office

In de omgeving van Ridderkerk vind je bij Inside Office de mooiste kantoormeubelen van diverse meubelmerken. Wij hebben liefde voor meubels en nemen jou graag mee in het land van deze mooie meubels. We hebben jarenlange ervaringen op dat gebied en kunnen jou dan ook het beste advies geven.

De mooiste kantoormeubelen in Ridderkerk

Onze tekenstudio pakt van elk merk, waar wij dealer van zijn, de mooiste meubels en maakt daarmee jouw kantoor tot een inspirerende werkomgeving. Niet alleen een bureau met een bureaustoel, maar denk bijvoorbeeld ook aan kasten, opbergkasten, ladenblokken, stiltekamers, vergaderruimtes en directiekamers. Het complete plaatjes dus. Het juiste meubilair, samen met de juiste vloer, kleurgebruik en raamdecoratie maken jouw kantoor af en krijgt jouw kantoor sfeer. Onze tekeningen geven perfect weer hoe jouw kantoor eruit zou kunnen zien en hoe bepaald meubilair in jouw ruimte staan. Ook wordt er gekeken waar het meubilair het beste kan komen te staan om het meeste uit de omgeving te halen.

Ook in hoogte verstelbare bureaus zijn op dit moment steeds meer in trek. Staand en zittend werken afwisselen zou vele malen gezonder zijn dan altijd maar zitten. Het is niet alleen gezonder, maar hierdoor zijn je medewerkers ook nog eens productiever. Door de elektrisch in hoogte verstelbare bureaus wordt het staand en zittend werken nog gemakkelijker. En wij kunnen je vertellen dat het heerlijk is om de mogelijkheid te hebben om zo af te kunnen wisselen. Het is een goed en ergonomisch alternatief voor de traditionele lage bureaus.

Kantoormeubelen van A-merken

Wij zijn dealer van de volgende meubelmerken: Drentea, Twinform, Huislijn, Nice Price Office, Palmberg en Sedus. Daarnaast gebruiken we ook af en toe het meubelmerk Lande. Lande is fris, fruitig en flexibel en zijn ze altijd op zoek naar een werkomgeving die inspireert, een ontvangstbalie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd sneller gaat en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen. Een groot assortiment met onder andere banken/fauteuils, concentratie-units, stoelen, tafels, kasten en verlichting. Maar ook maatwerkmeubilair zoals balies zijn een mogelijkheid.

Wil je de Inside Office sfeer proeven?