✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenKantoormeubelen Rotterdam

Kantoormeubelen Rotterdam

Toe aan nieuwe meubels?
CTA header

Inside Office heeft een ruim aanbod aan kantoormeubelen in Rotterdam. We hebben jarenlange ervaring en hebben in die tussentijd goede contacten met diverse mooie meubelmerken opgedaan. Laat ons de kantoormeubelen bij jou op kantoor in Rotterdam leveren en installeren.

Groot assortiment kantoormeubilair in Rotterdam

Een kantoor is geen efficiënte werkplek zonder goed meubilair. Of je nu kantoormeubilair in Rotterdam nodig hebt voor een enkele werkplek of ruimte, of juist voor een complete inrichting van een pand: op Inside Office kun je rekenen. We zijn leverancier van onder andere de volgende meubelmerken:

  • Huislijn
  • Twinform
  • Palmberg
  • Nice Price Office
  • Sedus
  • Lande
  • Drentea

Voor elke wens en elk budget. Elk meubelmerk heeft zijn eigen kenmerken, waardoor er in elke kantooromgeving een passend meubilair gezet kan worden. Denk hierbij aan bureautafels, bureaustoelen, loungemeubilair, ontvangsthallen, stiltekamers, maar ook handige accessoires zoals kabelgoten kunnen we leveren.

Leverbaar in de mooiste stoffen en kleuren

Daarnaast bieden we ook akoestische oplossingen aan. Akoestische wandpanelen dragen bij aan een aangenamer akoestisch klimaat. De wandpanelen zijn leverbaar in verschillende standaardmaten en als custom made oplossing op aanvraag leverbaar. Ze zijn standaard leverbaar in diverse stofkwaliteiten en tientallen kleurstellingen.

Topkwaliteit kantoormeubelen in Rotterdam

Wij werken uitsluitend samen met toonaangevende merken die bekend zijn om producten met een hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en fraai design. Door te kiezen voor meubels van A-merken, profiteer je ook van een langere levensduur. Goedkoop is immers duurkoop. 

Tijdens een adviesgesprek laten we je graag zien welke mogelijkheden er zijn en welke kantoormeubelen in Rotterdam er bij je kantoor passen.

Kantoormeubelen in Rotterdam

Deskundig advies & totale ontzorging

Onze mensen hebben kennis van zaken. We voorzien je graag van passend en persoonlijk advies. Ook voor complete projectinrichting in Rotterdam zit je bij ons goed. Samen met jou werken we graag aan het ontwerpen en creëren van een prettige werkomgeving die uiteraard voorzien is van alle moderne gemakken en meubelen. Een fijne werkplek draagt immers bij aan een hogere productiviteit en werksfeer.

Eén centraal aanspreekpunt

Met Inside Office als jouw partner ben je verzekerd van kantoormeubelen in Rotterdam of zelfs een hele nieuwe inrichting die passen bij de wensen en behoeften van je bedrijf. Je hebt één centraal aanspreekpunt, zodat we snel kunnen schakelen en het overzicht bewaren. Het is ons doel om jou zoveel mogelijk te ontzorgen.

Creëer een plaatje dat klopt met kantoormeubelen in Rotterdam

Het juiste kantoormeubilair in Rotterdam, samen met de juiste vloer, kleurgebruik en raamdecoratie maken jouw kantoor af en geeft sfeer. Het moet passen bij de cultuur en het DNA van het bedrijf. Wanneer je kiest voor een totaal verzorgde inrichting, zetten we onze specialisten in de ontwerpstudio aan het werk om de ideeën te visualiseren.

Onze tekeningen geven perfect weer hoe jouw kantoor eruit zou kunnen zien en hoe bepaald meubilair in jouw ruimte staan. Ook wordt er gekeken waar het meubilair het beste kan komen te staan om het meeste uit de omgeving te halen. Samen werken we toe naar een totaalplaatje dat klopt.

Deskundig advies & totale ontzorging

Is jouw kantoor leeg of is er behoefte aan nieuwe meubels? We helpen je graag bij het inrichten en stylen van je kantoor. Vraag een offerte aan via onze website of plan meteen een adviesgesprek met ons in. Ons team barst van de ideeën!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD