✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenKantoormeubelen Rotterdam

Kantoormeubelen Rotterdam

CTA header

Kantoormeubelen van Inside Office

Inside Office heeft een ruim aanbod aan kantoormeubelen in Rotterdam. We hebben jarenlange ervaring en hebben in die tussentijd goede contacten met diverse mooie meubelmerken opgedaan.

Top kwaliteit kantoormeubelen Rotterdam

We zijn leverancier van onder andere de volgende meubelmerken: Drentea, Twinform, Palmberg, Nice Price Office, Huislijn en Sedus. Voor elke wens en elk budget. Elk meubelmerk heeft zijn eigen kenmerken, waardoor er in elke kantooromgeving een passend meubilair gezet kan worden. Denk hierbij aan bureautafels, bureaustoelen, loungemeubilair, ontvangsthallen en stiltekamers.

Drentea is één van deze meubelmerken en ontwerpt en produceert 100% uit Nederland. Focus on people is hun visie op ondernemen, ontwerpen, produceren en inrichten. Ze willen duurzame producten en diensten ontwikkelen, produceren en leveren die een positieve invloed hebben op de werkomgeving van mensen.

Groot assortiment in Rotterdam

Drentea heeft een groot assortiment aan kantoormeubelen in Rotterdam. Drentea ontwerpt en produceert actuele en moderne meubelen op basis van circulariteit.

Onder de productgroepen Werken vallen de bureautafels: Drentea Presto-W, Drentea Presto-S/Presto-R, Drentea Wall, Drentea Flightdesk, Drentea Squadra, Drentea PiqNiq. De productgroep Opbergen heeft de volgende meubelen: Drentea Skyline, Drentea Schuifdeurkasten, Drentea Schuifkasten XL, Drentea Jalouzie deurkasten, Drentea locker en garderobekasten en Drentea ladeblokken en zitelementen. Onder de productgroep Vergader en overleg vallen: Drentea D1200 tafels, Drentea D600 tafels en Drentea Kolomtafels. Daarnaast heeft Drentea akoestische oplossingen. De Drentea akoestische wandpanelen dragen bij aan een aangenamer akoestisch klimaat. De wandpanelen zijn leverbaar in twee standaard maten en als custom made oplossing op aanvraag leverbaar. Ze zijn standaard leverbaar in diverse stofkwaliteiten en tientallen kleurstellingen. Drentea is ook in staat om klant specifieke maatwerkoplossingen uit te werken.

Drentea PiqNiq is het nieuwste meubelconcept van Drentea. Dit meubel geeft een knipoog naar de bekende picknicktafel en zorgt er meteen voor dat een kantooromgeving een stuk huiselijker wordt. Dat is precies ook de trend die zich de komende jaren voortzet. Mensen moeten zich thuis voelen op kantoor. De PiqNiq is een zit/sta meubel en heeft een bijzondere techniek. Een echte must-have voor op jouw kantoor!

Wil je de Inside Office sfeer proeven?

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

INSIDE OFFICE

© Copyright Inside Office 2023 – Website door NEXT LEAD