✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenKantoormeubelen Alblasserdam

Kantoormeubelen Alblasserdam

CTA header

Kantoormeubelen van Inside Office

Ben je op zoek naar de mooiste kantoormeubelen bij jou in de buurt? Bij Inside Office vind je diverse kantoormeubelen in Alblasserdam voor elke budget en elke sfeer.

Diverse kantoormeubelen Alblasserdam

Wij zijn trotse dealer van de meubelmerken  Twinform, Palmberg, Huislijn, Artifort, BMA ergonomics en Vepa. We hebben in al onze jaren ervaring genoeg contacten opgebouwd om het perfecte kantoormeubel aan te bieden. Van een vergaderruimte tot werkplek of kantine en stiltekamer, voor alles bestaat het juiste meubilair.

Kantoormeubelen aanbieders

Palmberg bijvoorbeeld is een Duitse fabrikant van kantoormeubelen. Hun meubels zorgen voor een prettige en moderne kantooromgeving. Hoge kwaliteitsnormen en een milieubewuste productie vormen de basis voor hun duurzame producten. In de productgroep tafels zitten de volgende meubels: Bureau Caldo, Bureau Crew, Bureau Intro Tec, Bureau Palma, Bureau Palmega, Bureau Pensum, Bureau Sinac en Bureau Systo tec. Onder de productgroep kasten zitten de series Compona, Prisma 2 en Select die op maat gesneden kantoorlandschappen laten ontstaan. Het receptiemeubilair van Palmberg heet Casus en Entree, waar zakenpartners, klanten en leveranciers netjes verwelkomt kunnen worden. Bij Palmberg hoort ook kabelmanagement: verticale of horizontale kabelkanalen of ook kabeldoorvoeren horen tot het standaardtoebehoren voor bureaus, waardoor er een onzichtbare bedrading mogelijk is. De scheidingswanden van Palmberg heten Terio Plus. Dit is een hoogwaardig scheidingswandsysteem met een wanddikte van 35mm, dat voor visuele en akoestische afscherming van werkplekken wordt gebruikt.

Een ander meubelmerk is Twinform en staat bekend om haar eigentijdse uitstraling en de perfecte combinatie tussen looks en kwaliteit. De volgende series zitten in het assortiment van Twinform: Twinform T-Bom, Twinform Groups 10, Twinform Kwarto, Twinform one off, Twinform one off 10, Twinform +4 Xl, Twinform T-Balance, Twinform T-Pillar, Twinform T-Blokx, Twinform duo en Twinform +4 ALU Exworks.

De tafel T-Bom is door zijn weldoordachte onderliggende systeemarchitectuur een volwaardig basisplatform. Door de modulaire structuur is deze breed inzetbaar: van standaard single of duo werkplek tot management – of vergaderopstelling. Ook kan deze van basic neutraal ogend tot een uiterst representatieve directieopstelling en altijd voorzien van dezelfde onderliggende ergonomische techniek met verschillende bladvormen-afwerkings mogelijkheden.

Wil je de Inside Office sfeer proeven?

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD