HomeProjectinrichtingProjectinrichting Rotterdam

Projectinrichting Rotterdam

Projectinrichting/turn key leverancier: alles van A tot Z

Van een lege ruimte tot een sfeervol en inspirerend kantoor. Bij ons kun je aankloppen voor advies en realisatie. Zelfs voor wanden plaatsen kunnen wij zorgen. Complete projectinrichting in Rotterdam van a tot z.

3D ontwerp projectinrichting Rotterdam

Om jou een beter beeld te geven van hoe jouw kantoor er uit zou kunnen komen te zien, maken we gratis voor jou een op maat gemaakt ontwerp. Dit wordt gemaakt door onze ontwerpstudio. Er wordt dan een 3D tekening gemaakt van, waardoor jouw nieuwe kantoor direct al tot leven komt. Dit geeft jou een perfect beeld van hoe jouw kantoor kan worden. De kleuren, de materialen, de meubels, alles straalt op dat moment al iets uit. Samen bepalen we dan wat er nog anders moet, want het moet natuurlijk wel jouw kantoor blijven. Elk bedrijf is anders en moet zijn persoonlijkheid ook uitstralen.

Effectief, gezond en plezierig werken. Dat kan nadat wij met jouw kantoor aan de slag zijn geweest. We denken graag mee welke projectinrichting het beste bij jou past. Denk daarbij ook aan kabelmanagement, lichtoplossingen en opbergsystemen.

We hebben diverse topmerken van kantoormeubilair waaronder Drentea, Palmberg, Nice Price Office, Twinform, Huislijn, Sedus en Lande. Voor elk budget en elke uitstraling is er een kantoormeubel te vinden. Wat je ook wilt, van één grote werkplek tot kleinere werkplekken verspreid, het kan allemaal. Vergeet ook zeker de vloer niet en denk dan bijvoorbeeld aan mooi tapijt, pvc of laminaat. Of de accessoires zoals planten, goede verlichting en raamdecoratie. Ergonomische bureaustoelen zijn ook een must voor een gezond kantoor. Wij hebben in ons stoelentheater de merken HAG, BMA, Herman Miller en Aeris. Dit zijn ergonomische bureaustoelen die perfect passen in een kantooromgeving.

Projectinrichting regio Rotterdam

Bij ons vind je jouw droom kantoor in regio Rotterdam. Een kantoor met sfeer en die inspireert, waardoor medewerkers productiever kunnen werken en waar ze gelukkig zijn. Je hebt altijd een vaste contactpersoon voor Projectinrichtingen, waar je mee spart over leuke ideeën of goede oplossingen.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!