✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichtingProjectinrichting Rotterdam

Projectinrichting Rotterdam

CTA header

Turn-key leverancier: alles van A tot Z

Van een lege ruimte tot een sfeervol en inspirerend kantoor. Bij ons klop je aan voor advies en realisatie. Zelfs het plaatsen van wanden kunnen wij verzorgen. Complete projectinrichting in Rotterdam van A tot Z. Neem contact met ons op!

Projectinrichting in Rotterdam dat bij jouw organisatie past

Effectief, gezond en plezierig werken. Dat kan nadat wij met jouw kantoor aan de slag zijn geweest. We denken graag mee welke projectinrichting in Rotterdam het beste bij jou past. Innoveren zit in ons DNA. Of je nu je kantoor wil optimaliseren in hybride werkvorm, omdat collega’s structureel thuiswerken. Of je wil een project veranderen naar het nieuwe normaal: de specialisten van Inside Office zijn van alle markten thuis.

Wat hebben we te bieden:

  • Kantoormeubelen, maatwerk en interieurafbouw
  • Advies op maat
  • Projectmatige begeleiding, incl. werkvoorbereiding en planning
  • Logistieke voorbereiding, inhuizing, montage en nazorg
  • Werkplekoptimalisatie, onderhoud en service
  • Interieurontwerp en -realisatie

Hoe gaan we te werk?

Om jou een beter beeld te geven van hoe jouw projectinrichting in Rotterdam eruit zou kunnen komen te zien, maken we een maatwerkontwerp. Deze 3D-tekening laat je nieuwe kantoor direct al tot leven komen. Dit geeft jou een perfect beeld van hoe jouw kantoor kan worden. De kleuren, de materialen, de meubels, alles straalt op dat moment al iets uit. Samen bepalen we dan wat er nog anders moet, want het moet natuurlijk wel jouw kantoor blijven. Elk bedrijf is anders en moet zijn persoonlijkheid ook uitstralen.

Analyse

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we alle wensen en verwachtingen in kaart. Dit wordt de basis van het ontwerp.

Plan

In deze fase werken we van een concept toe naar een definitief ontwerp. Materialen, producten, kleuren en de sfeer worden gevisualiseerd. Ook wordt de planning en begroting gemaakt.

Realisatie

We meten in, maken werktekeningen en zorgen voor een realistische planning. Onze monteurs en projectleider gaan aan de slag en verzorgen een zorgeloze realisatie.

Nazorg

We gaan pas weg als jij tevreden bent. In deze fase leveren het project op, werken we alles af tot in de puntjes en word je geïnformeerd over onderhoud en garanties.

Stijlvolle, hoogwaardige en functionele en meubels

We hebben diverse topmerken van kantoormeubilair waarmee we de projectinrichting in Rotterdam voor jouw kantoor kunnen inrichten, waaronder Palmberg, Twinform, Vepa, Artifort en BMA Ergonomics. Voor elk budget en elke uitstraling is er een kantoormeubel te vinden. Wat je ook wilt, van één grote werkplek tot kleinere werkplekken verspreid, het kan allemaal. Vergeet ook zeker de vloer niet en denk dan bijvoorbeeld aan mooi tapijt, pvc of laminaat.

Maak het af met accessoires

Of de accessoires zoals planten, goede verlichting en raamdecoratie. Ergonomische bureaustoelen zijn ook een must voor een gezond kantoor. Wij hebben in ons stoelentheater de merken HAG, BMA, Herman Miller en Aeris. Dit zijn ergonomische bureaustoelen die perfect passen in een kantooromgeving. Maar ook denken we aan zaken als kabelmanagement, lichtoplossingen en opbergsystemen.

Projectinrichting regio Rotterdam nodig?

Bij ons vind je jouw droomkantoor in regio Rotterdam. Een kantoor met sfeer en die inspireert, waardoor medewerkers productiever kunnen werken en waar ze gelukkig zijn. Je hebt altijd een vaste contactpersoon voor projectinrichtingen, waar je mee spart over leuke ideeën of goede oplossingen. Zo kun je snel schakelen als dat nodig is en blijft het overzicht bewaard.

Samen met jou creëren we een kantoor dat past bij de cultuur en het DNA van je organisatie.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

INSIDE OFFICE

© Copyright Inside Office 2023 – Website door NEXT LEAD