✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeTurnkey oplevering: Zorgeloos een nieuw kantoorinterieurkantoorinrichtingTurnkey oplevering: Zorgeloos een nieuw kantoorinterieur

Turnkey oplevering: Zorgeloos een nieuw kantoorinterieur

Stel je voor: je opent de deur van je splinternieuwe kantoor – spannend, nu zie je het resultaat van de verbouwing voor het eerst – en ja hoor, werkelijk alles staat op z’n plek. In de volledig ingerichte pantry zet je met één druk op de knop je favoriete koffie. Alles op kantoor, van printers tot audiovisuele systemen, is aangesloten en klaar voor gebruik. Een paar maanden terug ontwierp Inside Office dit droomkantoor volgens strakke planning en met hun ervaren team zorgden ze voor de projectbegeleiding.  Je loopt langs alle ruimtes die wachten op jouw team en klanten, en je denkt “Hier gaan we successen beleven!”
– Een droom? Nee hoor, dit is precies wat Inside Office voor jou realiseert.

Een wegwerpcultuur is misschien makkelijk, maar een duurzame en circulaire aanpak is veel slimmer voor mens, milieu én portemonnee. En het mooie is, het levert óók nog eens een unieke en karakterv

Alles onder één dak

Bij onze turnkey projecten nemen we het hele proces voor onze rekening, van begin tot eind. Wij ontwerpen, adviseren, installeren, hangen op, monteren, en bieden zelfs ondersteuning na de inrichting met oplossingen voor printen, kantoorartikelen en audiovisuele behoeften. Dat doen we met een betrokken team dat hart heeft voor hun vak. De lijnen zijn hierdoor kort, dat werkt wel zo prettig. Dus sta je voor (ver)bouwplannen en vraag je jezelf af: “Waar vind ik de juiste partijen, hoe zorg ik dat dit binnen tijd en budget past en wie in mijn team moet dit gaan organiseren?” Zoek niet verder, het team van Inside Office staat klaar voor een zorgeloze vernieuwing van je kantoorinterieur.

Inspirerende turnkey projecten

Benieuwd geworden naar succesvolle turnkey opgeleverde projecten? Bekijk de interieurs van Transafe, Growtec of Eurotec. Of benieuwd naar meer? Bekijk hier ons complete portfolio.

  • Transafe: Strategisch gelegen nabij de Rotterdamse havens vind je de thuisbasis van Transafe, een organisatie gespecialiseerd in maritieme processen. Hier vind je een perfecte omgeving om te werken, te ontspannen en te leren, en dient zowel het eigen team van Transafe als degenen die het bezoeken voor trainingen. Inside Office verzorgde het project van concept tot en met gebruiksklare oplevering (lees hier meer).

“Wij hebben de samenwerking met Inside Office als zeer prettig en professioneel ervaren. Het hele traject, van ontwerp tot realisatie is heel goed verlopen. Wij als Transafe zijn heel blij met het resultaat en iedere dag weer genieten wij hiervan. …’ – Cristiaan Heuvelman, Managing Director Transafe

  • Growteq: Als je organisatie in rap tempo groeit, is het van groot belang om hier alle ruimte aan te bieden op kantoor. Growteq, een bedrijf gespecialiseerd in IT-oplossingen, maakte zo’n snelle groei door. Na het succesvol inrichten van de Dordrecht-vestiging in 2017, kregen we in 2020 de kans om ook de interieurvernieuwing van de nieuwe kantoorlocatie in Ridderkerk te verzorgen (lees hier meer).

‘Inside Office is voor ons een proactieve en praktische partner, waarmee het plezierig samenwerken is. We hebben al twee keer met mooi resultaat een pand ingericht, waarbij Inside Office ons maximaal heeft ontzorgd.’ – Wilco Schellevis, Algemeen directeur Growteq

  • Eurotec: Speelse elementen geven karakter aan dit unieke kantoor van Eurotec. Hier vind je kantoorfaciliteiten en alle ruimte voor goed overleg en ontspanning. Ook hier hebben we de projectbegeleiding verzorgd, van creatief concept tot aan gebruiksklare oplevering (lees hier meer).

Kantoorinterieur als expertise

Op kantoor voelt het team van Inside Office zich thuis. Daarom hebben we van kantoorinrichting onze expertise gemaakt, en daar komt meer bij kijken dan je zou denken. Ons team blijft voortdurend bijleren, omdat we begrijpen dat ontwikkelingen in ons vakgebied snel gaan. Hierdoor kunnen we de meest actuele kennis toepassen, bijvoorbeeld over ergonomisch werken, het faciliteren van hybride werken, of over de nieuwste (audiovisuele) faciliteiten die jouw team ontzorgen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een turnkey opgeleverd kantoorinterieur voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden!

Wil je meer weten over het afstylen van je kantoorruimte? Bij Inside Office helpen we met ontwerp en realisatie van elk kantoorinterieur. Bel dan gerust voor een afspraak of ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!