✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioGrowteq

Growteq

Growteq
Als je organisatie in rap tempo groeit, is het van groot belang om hier alle ruimte aan te bieden op kantoor. Growteq, een bedrijf gespecialiseerd in IT-oplossingen, maakte zo’n snelle groei door, van 18 naar maar liefst 45 medewerkers in 3 jaar tijd. Nadat we in 2017 al met succes hun vestiging in Dordrecht hadden ingericht, waren we in 2020 blij verrast dat ons team ook het interieurontwerp mocht verzorgen van de nieuwe kantoorlocatie in Ridderkerk. Recentelijk plaatsen we nieuwe belcellen in het kantoor en zagen we het interieur in gebruik.

Verschillende functies in één kantoortuin
We begonnen in Ridderkerk met een grote, lege betonnen ruimte, een blanco canvas als het ware. Een prachtige uitdaging voor onze interieurontwerpster, Fanny de Vries. Growteq wilde net als in hun voorgaande kantoor een open kantoortuin, maar ditmaal ruimer opgezet. Fanny creëerde daarom diverse zones voor vergaderen en ontspanning, maar ook ruimte voor voldoende (flexibele) werkplekken, volledig afgestemd op de behoeften van het Growteq-team.

Ruimte voor ontmoeting
Bij onze opdrachtgever staat samenwerken centraal. Want Growteq biedt IT-oplossingen voor talloze organisaties, waarbij werkoverleg, brainstormsessies en stand-ups aan de orde van de dag zijn om de voortgang van projecten te waarborgen. Voor elk van deze activiteiten hebben we verschillende soorten overlegruimtes gecreëerd, ieder met een eigen sfeer en praktische oplossingen. Zo is in een vergaderruimte folie aangebracht die tevens als whiteboard kan dienen, waardoor de functionaliteit van de ruimte wordt vergroot. 

Daarnaast vind je hier de ergonomische Capisco-krukken van HÅG, die zorgen voor een comfortabele zithouding. In het kantoor hebben we de Lande Dock vergadertafel geplaatst tussen de werkplekken in, waardoor deze zowel als flexplek als overlegplek kan dienen.

 

Ontspanning op de werkvloer
Waar hard gewerkt wordt, moet natuurlijk ook ontspannen worden. Daarom hebben we verschillende ontspanningszones ontworpen. Van een gezellige huiskamerhoek met zachte materialen om te loungen, tot een pingpongtafel waar collega’s elkaar sportief kunnen uitdagen. De kantine is een onmisbare plek in het kantoor, deze is ruim opgezet over de hele breedte van het pand en is voorzien van alle nodige keukenfaciliteiten.

 

We blijven groei ondersteunen
In 2023 hebben we nieuwe belcellen geïntroduceerd die een praktische oplossing bieden voor de dagelijkse werkzaamheden. We zijn er trots op dat we het team kunnen ondersteunen bij hun groeiproces. Wilco Schellevis, Algemeen directeur bij Growteq, verwoord de samenwerking met Inside Office als volgt: ‘Inside Office is voor ons een proactieve en praktische partner, waarmee het plezierig samenwerken is. We hebben al twee keer met mooi resultaat een pand ingericht, waarbij Inside Office ons maximaal heeft ontzorgd.’

 

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!