✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioLowpad

Lowpad

Als trouwe leverancier was Inside Office door Eurotec gevraagd om mee te denken met de inrichting voor het nieuwe pand voor de divisie Lowpad, daar is Fanny van de ontwerpstudio gedreven mee aan de slag gegaan! Hierbij Fanny aan het woord hoe het ontwerp tot stand is gekomen; In het ontwerp heb ik ervoor gekozen om veel echte planten toe te voegen voor de sfeer maar ook voor het klimaat binnen. En wist je dat planten ook akoestisch werken..! Verder heb ik voor een stoere basis gekozen, een betonlook vloer die doorloopt in de gangen en in de kantine met onder de werkplekken een donkere visgraat vloer. Deze plank lijkt op gebrand hout, echt heel erg tof!

Daarnaast heb ik frisse kleuren gebruikt en visuals met frisse en heldere kleuren en zeker ook wat huislijke items om het een gezellig en speels kantoor te maken waar je heel graag aan het werk bent en je eigen toch een beetje thuis voelt.

De kantine is een ruimte op zich, de klant wilde heel graag een lounge ruimte hebben in plaats van een standaard kantine. Dat is zeker gelukt, en hoe..! Omdat ze graag een hoekje voor de Playstation wilden hebben, heb ik het ‘game’ thema een beetje verder doorgevoerd. Met een hele gave Pacman arcade game, echt een eyecatcher! En op de buitenzijde van de kantine zit de 14 meter lange Pacman wand. In Oktober dit jaar kwam de nieuwe Avengers game uit en daarom heb ik dit thema toegevoegd aan het ontwerp. Ze zijn door heel het kantoor te vinden , kijk maar goed naar de foto’s 😉

Bijgaand nog wat informatie over de Lowpad en kijk ook even het filmpje op de website;

De Lowpad is een unieke hightech oplossing om het interne logistieke proces te optimaliseren en is geschikt voor een breed scala aan bedrijven.

De Lowpad is voorzien van onafhankelijk gedreven stuurwielen en een multifunctioneel Lidar camerasysteem om zelfstandig te opereren. De Lowpad doet zijn ding zonder dat er enige aanpassingen aan de huidige infrastructuur nodig is!

De Lowpad is er in diverse afmetingen, via bijgaande link kan je een kijkje nemen hoe de Lowpad zich voortbeweegt, dit is echt heel interessant; Lowpad.com

Bij dit project hebben we ook een nieuwe keuken laten plaatsen, de keuken is zwart met een houten blad. Het blad van de bar is voorzien van een messing rand. De voorzijde van de bar is afgewerkt met zwarte golfplaten voor een stoere touch!

We hebben alles afgestyled met diverse accessoires zoals; planten, kussens, verlichting, wand visuals, houten latten, soft seating, een Pacman arcade game & Avengers beelden. En elk kantoor heeft een leuk fris kleurtje op de wand!

We hebben aardig wat planten in het ontwerp gezet, voor de sfeer, het klimaat en het werkt zelfs akoestisch! Op de wand van de begane grond naar boven hebben we een living wall met echte planten, hoe kick is dat!

Daarnaast een toffe print van een verlaten fabriek.

Als scheidingen tussen de werkplekken hebben we gebruik gemaakt van plantenbakken en afwisselend met stalen industriële kasten met opbergruimte en akoestische panelen in frisse kleuren.

En als klap op de vuurpijl hebben we een wand van 14 meter voorzien van een Pacman lay-out zoals het spelletje inclusief spookjes en we hebben de lowpads geïntegreerd om het nog persoonlijker te maken. De wand zie je in zijn geheel als je beneden in het magazijn staat.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!