✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioTransafe

Transafe

Strategisch gelegen nabij de Rotterdamse havens vind je de thuisbasis van Transafe, een organisatie gespecialiseerd in maritieme processen. Hun nieuwe kantoor is een perfecte omgeving om te werken, te ontspannen en te leren, en dient zowel het eigen team van Transafe als degenen die het bezoeken voor trainingen. Het interieurontwerp en de realisatie van deze werkomgeving is met enthousiasme verzorgd door het Inside Office-team. Afgelopen september 2023 is het kantoor feestelijk geopend.

Zoektocht naar vorm en kleur

Een geslaagd interieurontwerp begint bij de wens van de opdrachtgever. Wat zijn de essentiële functies die een plek moeten krijgen, en wat zijn de dromen? Daarom starten we de opdracht voor Transafe met een goed gesprek. Kop koffie erbij, een leeg vel papier en samen brainstormen over de mogelijkheden. Fijn te merken dat het met de samenwerking wel goed zat! Kort daarna volgden het indelingsplan en de moodboards, dan is het tijd om de plannen te finetunen. Zo hebben we tijdens het ontwerpproces besloten om het oorspronkelijk bedachte kleurenpalet los te laten en te kiezen voor het herkenbare huisstijlblauw van Transafe.

Neem plaats in ons stoelentheater

Naarmate het ontwerp concreter werd, zijn we op zoek gegaan naar de juiste materialen en meubels. Zo kwam het dat we het team van Transafe uitnodigden om stalen te bekijken en keuzes te maken. Verschillende werkbladen, verfstalen, stoffen en vloerkleden kwamen voorbij. Wist je dat ons ‘stoelentheater’ ook een geweldige plek biedt om keuzes te maken? Door plaats te nemen op de stoelen in onze showroom, kun je zelf ervaren welke mogelijkheden het beste passen bij jouw wensen. Voor Transafe hebben we gekozen voor ergonomisch vormgegeven stoelen van Interstuhl.

Plek voor ontmoeting

In het kantoorinterieur vind je alle praktische faciliteiten die je mag verwachten in een modern kantoor, inclusief een kantine, stilteruimtes en receptieruimte bijvoorbeeld. Bij de receptie wordt je welkom geheten en met een grote wandfoto wordt meteen de link gelegd naar de havens van Rotterdam. De stilteruimtes bieden een rustige werkplek ter afwisseling van de kantoortuin. De kantine is omgetoverd tot een gezellig clubhuis, met comfortabele café banken om heerlijk te ontspannen. En heb je de trainingsruimte gezien? Hier is het interieur ontworpen voor ontmoeting en kennis delen.

Werkplek vol mogelijkheden

In de ruime kantoortuin vind je 24 zit sta werkplekken, hier kozen we voor duo bureaus van het kwaliteitsmerk Palmberg. De aankleding van de ruimte is met zorg uitgevoerd. De sfeervolle kleden Desso & Ex uit de collectielijn ‘Vintage’ markeren de werkplekken en zorgen voor warme voeten. Op de ladekasten tussen de duo-werkplekken plaatsen we planten die bijdragen aan een fijn kantoorklimaat. De open werkruimte is slim opgedeeld door Flexwall kastenwanden, met vilten details voor een goede akoestiek en sfeer.

Technisch perfect in orde

Voor dit kantoorinterieur hebben we diverse audiovisuele oplossingen geïntegreerd, zodat het team efficiënt kan werken. Natuurlijk hebben we deze schermen, luidsprekers en ander materieel gebruiksklaar geïnstalleerd. Ook het reserveringssysteem Go Bright kreeg een plek. Go-Bright is een systeem dat vergaderingen, werkplekken en bezoekersbeheer ondersteunt, waarmee werknemers snel en eenvoudig vergaderruimtes kunnen vinden en reserveren (lees meer over Go-Bright). Het bleek een perfecte oplossing voor de vergader- en trainingsfaciliteiten van Transsafe.

Ontwerpen doe je samen

Een succesvol interieurproject is het resultaat van een goede samenwerking, van de eerste brainstormsessie tot het uiteindelijke ontwerp en de realisatie. Ook onze opdrachtgever beaamt dit: 

"Wij hebben de samenwerking met Inside Office als zeer prettig en professioneel ervaren. Het hele traject, van ontwerp tot realisatie is heel goed verlopen. Wij als Transafe zijn heel blij met het resultaat en iedere dag weer genieten wij hiervan. Het is een kantoor van deze tijd met veel sfeer en aandacht voor praktische onderwerpen en details. Al jaren maken wij gebruik van de diensten en producten die Inside Office biedt. Het vertrouwen en de goede relatie heeft geleid tot het gunnen van de opdracht aan Inside Office."

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?​

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!​