✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeGoed licht op kantoorInterieurGoed licht op kantoor

Goed licht op kantoor

GOED LICHT OP KANTOOR!

Verlichting op kantoor heeft invloed op onze productiviteit en ons welzijn. Daglicht stimuleert ons bioritme en vermindert fysieke en mentale vermoeidheid. Ook draagt voldoende juiste verlichting bij tot minder oogklachten.

Elke werkplek heeft voldoende daglicht nodig, als je bedenkt dat een zwaar bewolkte dag 1.000 Lux levert, een heldere dag 15.000 Lux en direct zonlicht 32.000 Lux, dan is het niet zo verwonderlijk dat dagelijks werken met een te lage lichtsterkte, concentratieproblemen, vermoeidheid en een slechter humeur oplevert. Goede verlichting is dus essentieel voor iedere organisatie! Tegenwoordig is verlichting met LED technologie niet meer weg te denken op kantoor, kleurtempratuur, kleurweergave en de instelbaarheid hiervan zijn erg belangrijk.

De verlichtingsarmaturen van deBlick kunnen uitgevoerd worden met Dynamic Lighting, dit wil zeggen dat de verlichting zowel in intensiteit als in warmte aangepast kan worden. Bedoel om iemands welzijn, stemming en gezondheid te bevorderen.

Het kan de concentratie, veiligheid en efficiëntie op de werkplek verbeteren. Indien gewenst kunnen er dagritmes per seizoen of kleurenschema’s worden ingesteld.

Bron: DeBlick

Bijgaand de armaturen van DeBlick die eveneens gevuld zijn met hoog akoestisch materiaal!

Bovenstaande foto is gemaakt bij Bystronic Benelux in Meerkerk, zie hier meer foto’s van dit mooie project:  portfolio Bystronic Benelux

 

En als de hoofdverlichting goed is dan werken wij vaak nog met wat sfeerverlichting boven een vergaderplek of om een loungeplek uit te lichten! Bijgaand wat inspiratie foto’s.

Bron: tonone.com, zuiver.com, devorm.nl & muuto.com

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!