✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDe voordelen van een ontwerper bij het inrichten van een kantoorpandErgonomieDe voordelen van een ontwerper bij het inrichten van een kantoorpand

De voordelen van een ontwerper bij het inrichten van een kantoorpand

Bij het inrichten van een kantoorpand komt veel meer kijken dan je denkt. Zo moet er overal over na gedacht worden. Denk hierbij aan ergonomie, werkplezier en communicatiemogelijkheden. Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij.

Onderzoek

Vaak begint het een ontwerp al met een onderzoek. Denk hierbij aan het pand en het bedrijf. Zo is het belangrijk dat je bijvoorbeeld weet hoe het zit met daglicht in het pand, de vaste constructie en de eventuele mogelijkheden. Ook doet Inside Office een onderzoek naar het bedrijf zelf. Soms is het best even belangrijk om jezelf als ontwerper af te vragen. Voor wie maak ik dit ontwerp nou eigenlijk? En door hier naar onderzoek te doen, kun je ook heel veel dingen tegenkomen die je weer inspireren voor het ontwerp.

Ergonomie

Bij een interieurontwerp wordt over veel dingen uitgebreid nagedacht. Het ziet er dan niet alleen goed uit, maar het is ook zeker werkbaar. Er wordt ook meer nagedacht over functies in de ruimte. Vaak bij een kennismakingsgesprek wordt er ook gevraagd welke functies er verwacht worden in de ruimte. Denk hierbij aan een overleg en stilte functie. Dit zou dan bijvoorbeeld weer toegepast kunnen worden door een grote vergadertafel te plaatsen, maar ook aan de andere kant weer losse bureaus. Ergonomische werkplekken staat bij ons ook op nummer één. Met het creëren van ergonomische werkplekken zorgt u dus voor het welzijn van uw medewerkers. Op deze manier wordt het algehele welzijn bevordert en zal het ziekteverzuim afnemen. Wij als Inside Office houden hier dan ook zeker rekening mee en geven hier over ook uitgebreide adviezen.

Fotorealistisch

Het ontwerp dat de interieurontwerp maakt is niet alleen goed overwogen, maar ook nog eens fotorealistisch. Dit zorgt ervoor dat het heel goed inzichtelijk wordt hoe jouw ruimte eruit zal komen te zien.

Trends

Tot slot zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen rondom interieur, kantoor- en project inrichting. Zo wordt er nu meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Verschillende zaken die hierboven vermeld zijn kunnen concreet gemaakt worden door te werken met de juiste materialen, meubels en technologie. Kantoor is zo meer veel dan alleen een werkplek. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat kantoor niet alleen meer geassocieerd wordt met werk, maar ook zeker met het gevoel van thuis. Zo wordt hier in de komende jaren steeds meer op ingespeeld hier lees je ook meer over in onze vorige blog.

 

Heb je nu zelf een nieuw pand? Of een pand wat gerenoveerd moet worden? Neem gerust contact met ons op. Onze interieurontwerpers staan graag voor je klaar en kunnen samen met jou een compleet inrichtingsconcept maken.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!