Bedrijfspand inrichten

Wil jij je bedrijfspand laten inrichten of herinrichten? Van een lege ruimte tot een inspirerende werkomgeving of alleen een paar nieuwe meubels of accessoires. Bij Inside Office kan het allemaal. We werken samen tot we een inspirerende en sfeervolle werkomgeving hebben gecreëerd. Het DNA van jouw bedrijf moet in de inrichting zijn vertaald en daar streven we voor. Het complete plaatjes dus.

Bedrijfspand inrichting in 3D

We hebben een eigen ontwerpstudio, waar we de ontwerpen maken. Jij ontvangt dus een 3D tekening die zo echt lijkt dat je er voor je gevoel al midden in staat. Jouw wensen en eisen worden erin verwerkt, net als het advies vanuit onze kant. Wat is hip en wat is leuk. Elke keer weer net iets anders bedenken, waardoor geen ontwerp of bedrijfspand inrichting op elkaar lijkt. Dat zou ook niet kunnen, want elk bedrijf straalt iets anders uit en volgens ons moet die sfeer te voelen zijn in een kantooromgeving.

Praktische bedrijfspand inrichting

Van de mooiste bureaus en design ergonomische bureaustoelen tot ideale opbergkasten, design accessoires en complete vergaderkamers met de juiste audiovisuele oplossing. Voor het kantoormeubilair hebben we vaste contacten met Drentea, Twinform, Lande, Huislijn, Nice Price Office en Sedus. Voor de vloer, raamdecoratie en accessoires hebben we nog veel meer verschillende contacten, waardoor we voor iedereen passend meubilair hebben.

Daarnaast doen we ook aan printoplossingen en kunnen wij jou de perfecte oplossing bieden. We zijn dealer van Kyocera en Toshiba machines. We bieden daarbij all-service contracten aan. Hierbij betaal je een vast bedrag per maand en hoef je je niet meer te druk maken om de toners en als er iets kapot is. We hebben een eigen monteur, die of dezelfde dag of de dag erna jouw machine komt repareren.