✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioHD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions

HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions

Een gedateerd kantoorinterieur en een duidelijke opdracht: Inside Office kreeg de kans om een nieuw thuis te creëren voor het team van HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions. ‘Graag tijdloos en van alle gemakken voorzien. Daarbij moeten we gelijk nieuwe wanden, plafonds en vloeren plaatsen. Ook zijn we toe aan nieuw meubilair,’ aldus de opdrachtgever. Blijer kon je ons team niet maken, want het neerzetten van een totaalconcept is altijd een feestje. De sterke visie van de opdrachtgever was daarbij een cadeautje. 

Het resultaat? Een professioneel, stoer en gezellig interieur voor het team van HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions. De beelden spreken voor zich, neem gerust een kijkje in dit vernieuwde kantoor in Dordrecht.

Sterke visie van de opdrachtgever

‘Een breed scala aan merken, stijl en vakwerk’, daarom koos HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions voor Inside Office. Referenties van Corbion en Lowpad versterkten hun vertrouwen. Met dit compliment op zak begonnen we onze samenwerking in 2021. En wat begon met een goed gesprek, is inmiddels een geslaagd kantoorinterieur voor het team. Een duidelijke visie van de opdrachtgever heeft bijgedragen aan dit succes. Ze wisten precies wat ze wilden in termen van hun werkomgeving; plek voor verschillende werkstijlen, voorzien van alle faciliteiten en een eigentijdse uitstraling die past bij de organisatie. Hieraan voegden we onze expertise op het gebied van kantoorinrichting toe en een ontwerp was snel gemaakt.

Altijd een passende werkplek

Of je nu snel wilt overleggen met een collega, een klant wilt ontvangen, of die belangrijke presentatie samen wilt doornemen – dit nieuwe interieur biedt voor elke werkstijl een fijne plek. Door slimme plaatsing van de wanden hebben we de ruimte optimaal benut. De vergaderruimte is perfect voor grotere groepen en uitgerust met alle nodige technische faciliteiten voor effectief overleg. Werkplekken zijn flexibel met in hoogte verstelbare bureaus voor ergonomisch werken. En er zijn diverse zit- en werkplekken waar je met bezoek kunt overleggen of geconcentreerd kunt werken. De doordachte indeling zorgt voor praktische looplijnen, waardoor alles soepel verloopt.

 

Sfeer en eenheid als belangrijkste ingrediënten

Van kozijnkleur tot toilettegels: Inside Office was bij elk detail betrokken. Daardoor kon alles in het interieur mooi op elkaar worden afgestemd. Kleuren en materialen zijn consequent toegepast in wanden, meubilair en andere elementen. De houten wandafwerking kom je tegen in vergaderruimtes, delen van het plafond en langs de trap in de ontvangsthal. Het warm gekleurde hout geeft het kantoor een gezellige sfeer en fungeert als verbindend element. Groen in diverse plantenbakken en plafondelementen draagt bij aan het welzijn op de werkplek. De stoere antracietkleur RAL7021 is gebruikt voor wand- en kozijnafwerking, zowel binnen als buiten, voor een consistente uitstraling. En heb je de indrukwekkende Erasmusbrugafbeelding in de gang gezien? Gevestigd in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam, houdt het team van HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions graag verbinding met de omgeving.

Ruimte voor ontspanning

In de pantry kun je terecht voor een snelle kop koffie aan de hoge statafel, wel zo praktisch. De centrale kantine/ trainingsruimte op de begane grond is dé ontmoetingsplek geworden. Omdat de kantine groot en open is, zijn er verschillende zithoeken gecreëerd. Hier kun je gezellig samen lunchen op comfortabele stationsbanken of op hoge stoelen aan de bar. Het meubilair van Lande, Artifort & Satelliet hebben hier een mooie plek gekregen. De open ruimte is verdeeld met verplaatsbare scheidingselementen, waarin planten zijn geplaatst voor een goede akoestiek en sfeer. En als je alles wilt klaarmaken voor die ene Nieuwjaarsborrel, is dat met de flexibele elementen zo geregeld!

Terugdringen van geluidsstress

In een open kantooromgeving is geluid altijd een aandachtspunt, omdat je overlast wilt vermijden. Daarom is het belangrijk om harde materialen zoals glas en steen, die geluid versterken, af te wisselen met zachte materialen zoals stof, die geluid juist absorberen. Voor het interieur van HD Klimaatsystemen & HS Climate Solutions hebben we gebruikgemaakt van diverse materialen. Grote stoffen vloerkleden zijn geplaatst onder werkplekken en vergadertafels. De houten wand- en plafondafwerking en de aanwezige planten dragen bij aan een prettige akoestiek. Ook hebben we vilten wandpanelen opgehangen om geluid te absorberen. Daarnaast hebben we de ruimte akoestisch verbeterd door plantenrasters boven werkplekken en akoestische plafondpanelen in de kantine/ trainingsruimte te plaatsen.

Klant aan het woord

'Vanaf het begin was Inside Office geconfronteerd met de uitdaging van een gedateerd kantoorinterieur. Het enthousiasme waarmee jullie aan deze opdracht hebben gewerkt, was duidelijk voelbaar. Het lijkt erop dat het creëren van een totaalconcept voor jullie team een waar genoegen was, en dat enthousiasme is duidelijk zichtbaar in het eindresultaat. Het nieuwe interieur is niet alleen professioneel, maar straalt ook een stoere en gezellige sfeer uit. Jullie begrepen onze behoefte volkomen en dat heeft geleid tot een geslaagde transformatie. Wij zijn verheugd over de aandacht voor detail, het vakmanschap en de toewijding die jullie hebben getoond tijdens dit project. De beelden van het vernieuwde kantoor spreken werkelijk voor zich en we zijn trots om onze vernieuwde werkruimte te laten zien aan onze medewerkers en klanten. Nogmaals bedankt voor jullie voortreffelijke werk en het creëren van een omgeving waarin ons team optimaal kan presteren. We kijken ernaar uit om in de toekomst samen te werken aan eventuele nieuwe projecten.'


Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met ons team!