Skip to main content
Projectinrichting

Heb jij al een Clubhuis als kantoor?

By 28 januari 2021februari 15th, 2021No Comments
Heb jij al een Clubhuis als kantoor?

We zien het allemaal, deze Coronaperiode heeft de manier van werken voor veel sectoren op zijn kop gezet. Waar veel organisaties de collega’s vooral op kantoor hadden werken, is het thuiswerken een nieuwe realiteit geworden. Natuurlijk heeft de onverwachte Coronaperiode deze ontwikkeling ongelofelijk versneld, maar we zagen deze verschuiving naar flexibeler werken toch al langer opkomen.

Want anders dan zeg, 20 jaar geleden, hebben diverse technologische ontwikkelingen (internet, mail, mobiele bereikbaarheid) ervoor gezorgd dat alle faciliteiten thuis aanwezig zijn om goed te kunnen werken. Het is dan ook niet gek dat zowel werkgever als werknemer een mooi voordeel zien in een hybride manier van werken. We verwachten dat veel organisaties de komende tijd op zoek zullen gaan naar een balans in hybride werken die bij de eigen organisatie en het team past.

En wat betekent dit voor de kantoorinrichting? Daar komt onze specialisatie kijken en hebben we natuurlijk een visie over. Wij zien dat het kantoor een plek wordt waar collega’s graag samenkomen, een echt ‘clubhuis’. Een centrale plek voor ontmoeten, samenwerken in teams én rustig kunnen werken. Dit vraagt om de juiste kantoorindeling met alle benodigde faciliteiten op de goede plek. De juiste (IT-)faciliteiten bijvoorbeeld, essentieel om presentaties en digitale meetings geruisloos te laten verlopen. Stilteruimtes zijn onmisbaar om geconcentreerd te kunnen werken en te (beeld)bellen met externe collega’s en zakenpartners zonder de rest van het kantoor te storen. Maar een goede inrichting geeft op zoveel meer vlakken een meerwaarde. Denk onder andere aan de positieve beleving van de merkidentiteit en merkwaarden, die je door vormgeving en (subtiele) reminders mooi kunt verwerken in het interieur. Een effectieve manier om de betrokkenheid van jouw team te stimuleren. En ten slotte, jouw team is toch de grootste waarde van de organisatie en daar wil je goed voor zorgen. Een ergonomisch goede inrichting zorgt dat je er alles aan doet om jouw team gezond en klachtenvrij aan de slag te laten gaan.

Kortom, het kantoor wordt echt een verbindende factor. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede kantoorinrichting oplossingen biedt voor de huidige manier van werken, en je zal helpen om je dagelijkse en strategische doelen nog makkelijker te verwezenlijken.

En omdat het kantoor in ‘clubhuis’ stijl al aan een langzame opmars was begonnen, hebben we al mooie voorbeelden van projecten die deze manier van werken al omarmt hebben. We hopen je hiermee te inspireren.

Benieuwd naar een advies op maat? We komen graag in contact, telefonisch zijn we te bereiken op 078-6919711 of mail naar info@insideoffice.nl

clubhuis
kantoor als clubhuis
clubhuis inside office
clubhuis op kantoor
kantoor interieur clunhuis
hybride werken
hybride werken clubhuis
clubhuis