Wij als mens zijn visueel ingesteld. We kunnen lastig functioneren zonder licht en hebben dan ook ongetwijfeld moeite om ons te oriënteren in een donkere ruimte. Het is dan ook niet verrassend dat we door onvoldoende verlichting op de werkplek onszelf minder goed kunnen focussen, waardoor fouten en productiviteitsverlies op de loer liggen. Om deze reden is verlichting een onmisbaar onderdeel van de werkplek. Voor iedere werkplek kan een op maat gemaakt verlichtingsplan ontworpen worden. Dit laat onze interieurontwerpster Fanny de Vries zien in één van de meest recente ontwerpen waarin een hoog en ongelijk plafond voor verlichtingsproblemen in de kantoorruimte zorgde.

Verlichtingsplan_InsideOffice
Verlichtingsprobleem_Solowerkplek_InsideOffice
Verlichting_Kantoorpand_InsideOffice

Door het ongelijke plafond en te weinig stroom & ophangpuntenpunten hebben we een frame bedacht waar de verlichting aan gehangen kan worden. Tevens is er in de vakken mogelijkheid voor akoestische panelen.

Kantoorruimte_Bar_InsideOffice
Ontspanningsruimte_Kantoor_InsideOffice

Meer weten over de mogelijkheden in jouw kantoorruimte bij verlichtingsproblemen en inrichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 078-6919711 We bespreken graag de mogelijkheden voor een prettige werkomgeving voor jou als werkgever, maar ook voor de werknemers!