Drentea HomeFit thuiswerkplek

HomeFit© is een zit/sta-bureau en kast in één. Zo kun je werken in je woonkamer met de kwaliteit van werken zoals je die op kantoor gewend bent.

HomeFit thuiswerkplek

Van kastje naar werkplek

We werken met z’n allen meer vanuit huis. Heb je de luxe van een aparte (werk)kamer, dan kies je waarschijnlijk voor een verstelbaar bureau en een goede bureaustoel. Niet iedereen heeft echter de ruimte voor zo’n thuiswerkplek. Daarom hebben we HomeFit©!

Met een breedte van slechts 105 cm en een diepte van 30 cm is HomeFit© niet groter dan een schoenenkast of een flinke koffer. Het unieke ontwerp en de vele kleurenopties zorgen ervoor dat HomeFit naadloos in iedere woonkamer past.

HomeFit thuiswerkplek

Transformatie

De transformatie van het kastje tot een volwaardige werkplek kan snel en eenvoudig worden gedaan door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling.

De handige opberggoot in het kastje, biedt ruimte aan werkgerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Vepa HomeFit thuiswerkplek

Afmetingen

  • Zit/sta-bureau in hoogte verstelbaar tussen de 68 en 118 cm
  • Diepte werkblad totaal 80 cm (blad 50 en top 30 cm).
  • Breedte werkblad 95 cm (uitklapbare gedeelte).
  • Diepte kastje 30 cm, breedte 105 cm en hoogte van 68 cm.

Levertijd

  • 10 werkdagen voor de standaardkleuren: Compleet wit, zwarte romp en top met werkblad van eiken natuur en compleet eiken natuur.
  • Voor overige kleuren 4 tot 6 weken levertijd.

 

Klik op bijgaande link voor de HomeFit folder met alle informatie! HomeFit-Drentea-productblad-V4-141020

Heb je nog vragen over de HomeFit thuiswerkplek of wil je informatie & advies over een thuiswerkplek en/of bureaustoel? Vraag maar raak! Vul het contactformulier in op onze website: contactpagina