1,5 meter social distance@the office & “the office@home”

We hebben ondervonden dat thuiswerken met de huidige technologie best goed kan werken. Toch zeker als de economie straks weer van de pauzestand gehaald wordt, gaat het drukker worden en is het handiger om weer naar kantoor te gaan. Het kantoor zal voornamelijk gebruikt gaan worden voor interactie (overleg, ontmoeten). Individueel werken kan dan nog deels thuis plaatsvinden, maar we moeten ook naar kantoor komen om de band met het bedrijf niet te verliezen.

Maar dan wel veilig en met oa. de maatregel van het RIVM om 1,5 meter afstand te houden komen veel kantoorruimten in de knel en hoe lang zal die 1,5 meter nog gelden. We denken toch wel zeker nog een aantal maanden!

Om de werkvloer veilig te maken zal er gekeken moeten worden hoe dit voor iedere unieke situatie aan te pakken: schuiven/verwijderen van werkplekken en vergaderruimten, vloerstickers aanbrengen die je attenderen op 1,5 meter afstand, aanbieden van desinfectiepompjes, loopzones, afspraken over lunch – en koffieruimten en het plaatsen van vloer- en tafelpanelen van stof of het voordeligere plexiglas. Een en ander zal resulteren dat er ca. 20-40% minder werkplekken in het veilige kantoor zouden kunnen.

Het is belangrijk om cruciale medewerkers/afdelingen in kaart te brengen en hier een nieuwe lay-out voor te ontwerpen. Inside Office heeft hier de expertise voor in huis en samen willen we kijken hoe je tegen een zo’n laag mogelijke investering je medewerkers een zo veilig mogelijk kantoor kan bieden!

Dit doen we in de volgende stappen:
1. Vrijblijvend advies via de telefoon, waarin we je kantoorsituatie kunnen bespreken
2. Dan komen we op locatie om de huidige werksituatie te inventariseren en problemen te lokaliseren of eventueel via videobellen
3. Hierna zal onze tekenstudio met deze input een nieuw ontwerp maken conform de richtlijnen van het RIVM inclusief investeringsvoorstel
4. Ten slotte zullen we na goedkeuring het nieuwe ontwerp realiseren

Voorbeeld kantoor van huidige situatie naar het veilige “1,5 meter social distance@the office”

corona proof kantoor

Overigens kan Inside Office ook voor de thuiswerkplek een aantal geschikte opties aanbieden :”the office@home”. Op het werk hadden de concentratie werkplekken hun intrede al gemaakt.

Drentea HomeFit thuiswerkplek

HomeFit

Inside Office thuiswerk assortiment

Inside Office thuiswerk assortiment

Hygiëne bescherming

Hygiëne bescherming

Stappenplan voor je thuiskantoor

Stappenplan voor je thuiskantoor

Hygiëne acrylglaspaneel

Hygiëne acrylglaspaneel

Onderhoud & reparatie van uw kantooromgeving

Onderhoud & reparatie van uw kantooromgeving

Interieuradvies & ontwerp voor thuis

Interieuradvies & ontwerp voor thuis