Skip to main content

Altijd handig een kapstok, maar kan dat nou niet wat leuker? Een kapstok kan namelijk best wat sfeer aan je kantoor (of natuurlijk huis) toevoegen. Wij hebben de leukste kapstokken bij elkaar gezocht. Maak je kantoor gezellig!

Drop it haken

Drop it is een druppelvormige haak van het merk Normann Copenhagen. Het is een klein stukje kunst voor aan de muur verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, hout, lichtblauw en koraal. De haken zijn te verkrijgen in onze shop. (Bron)

Projectinrichting Papendrecht Normann Copenhagen haken    Projectinrichting Papendrecht Normann Copenhagen haken

Hertengewei

Een simpel strak herten gewei als wandkapstok verkrijgbaar in drie verschillende maten van het merk HKliving. Het gewei is te zien in onze showroom en te verkrijgen in onze shop. (Bron)

Projectinrichting Papendrecht HK Living hertengewei    Projectinrichting Papendrecht HK Living hertengewei

Kapstok van Cascando (bron)

Het merk Cascando heeft hele leuke kapstokken in haar assortiment. Zij willen altijd een levendige sfeer creëren in een open werkruimte. De interieuraccessoires weerspiegelen vitaliteit, creativiteit en plezier. Zie hieronder vier kapstokken die wij uitgekozen hebben.

Flower
De kroon van Flower springt direct in het oog en heeft vijf grote en vijf kleine jashaken. De kroon is gemaakt van kunststof, de buis van staal en de voetplaat van gietijzer. De Flower is verkrijgbaar met en zonder parapluhouder en is verkrijgbaar in acht moderne kleuren. Deze kapstok is ook te bewonderen in onze showroom.

Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok flower    Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok flower

Tree

De kapstokboom Tree wekt elke ruimte tot leven. Deze kapstok maakt deel uit van de Nature-serie van Cascando: een reeks speelse elementen. Hij is gemaakt van gelakt MDF, met koppen van gepolijst aluminium en biedt ruimte voor 20 jassen. Ook deze kapstok is te bewonderen in onze showroom.

Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok ftree    Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok ftree

Pole
Pole is een robuuste, stalen kapstok met bijpassende kledinghangers, waarbij de vormen een vriendelijke uitstraling garanderen. Deze leuke kapstok is verkrijgbaar in diverse kleuren. De paarse variant is te bewonderen in onze showroom.

Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok pole    Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok pole    Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok pole

Basket

Het ontwerp is vervaardigd uit stalen draden die op ambachtelijke wijze met elkaar zijn verweven en op de bodem in een vijfhoek samenvloeien. De bijzondere vorm en belijning zorgen voor een tijdloos en architectonisch object.

Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok basket    Projectinrichting Papendrecht Cascando kapstok basket

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en/of prijzen? Neem dan contact met ons op!