io_rgb_payoff_wit

HomeKantoormeubelenMerkenHuislijn

Huislijn

Huislijn kantoormeubelen heeft een breed assortiment: van een stoel tot verlichting en is gevestigd in Nieuw-Bergen. Ze leveren al hun meubilair uit eigen voorraad, want snelheid past bij deze tijd. Duidelijkheid en betrouwbaarheid past bij de collectie van Huislijn. Ze hebben een ruime keuze met een slimme verhouding tussen kwaliteit en betaalbare prijs.

Huislijn is een combinatie van functioneel praktisch en stijlvol design.

Huislijn Basic
Zeer functioneel en efficient in een breed assortiment, dat is Huislijn Basic. Ergonomisch verantwoord en mooi in eenvoud met een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding.

Huislijn Carre
Kies je voor Huislijn Carre, dan kies je voor strakke vormen, rechte lijnen en praktische oplossingen.

Vergaderen
Voor elke soort vergadering of bijeenkomst heeft Huislijn passend meubilair. Alle tafels en stoelen zijn geschikt voor een langdurig en intensief gebruik en ze zijn gemakkelijk schoon te houden.

Opgeruimd met Huislijn
Huislijn biedt een grote keuze in kasten en ladeblokken en geeft jou de mogelijkheid om flexibel te zijn. Welke keur legborden en ombouw wil je? Welke handgreep wil je?

Zitten
Een goed zitmeubel is een ergonomisch verantwoorde blikvanger. Van klassiek tot kleurrijk: voor elk kantoor heeft Huislijn een zitmeubel. Huislijn heeft bureaustoelen, kuipstoelen en banken die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal en die betaalbaar zijn.

Vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie of stap eens binnen bij onze showroom. We helpen je graag!