Skip to main content

Meer gebruiksgemak, preciezere toepassing en een trendy uitstraling.

De lijm- en correctierollers van Pritt zijn vernieuwd aan de hand van de verlanglijstjes van de klant.

De Pritt correctieroller is nu uitgerust met een flexibele penpunt. Deze volgt de bewegingen van de gebruiker en maakt een correctie in verschillende richtingen mogelijk, zonder dat de correctielaag scheurt. Daarna is het meteen overschrijfbaar. Handig voor thuis, in de klas of op kantoor!

Kantoorartikelen Alblasserdam Pritt

(Bron)

Passende rollers

Voor iedere gebruiker is er een passende roller. Zo is er de Mini Correctie Roller die een unieke vorm heeft en een klein formaat, maar ook is de premium roller met zilverkleurige behuizing een goede keuze als je voor stijl kiest. De Eco-Flex roller is gemaakt van 100% gerecycled plastic en er is zelfs een hervulbare roller verkrijgbaar.

Lijmen zonder draden en droogtijd

Plakkerige vingers en vegen zijn verleden tijd dankzij de honingraatstructuur van de nieuwe lijmtape. Deze structuur zorgt ervoor dat het lijmen makkelijker gaat en er geen lijmdraden ontstaan. De lijm wordt gelijkmatig aangebracht en is ideaal voor op kantoor. Op een vlakke ondergrond is deze oplosmiddelvrije lijm geschikt voor papier, karton, foto’s, plastic en glas.

Standaard langere tapes

De lijmrollers zijn verkrijgbaar als wegwerp-of als hervulbare roller. De Mini Roller met een tapelengte van zes meter is handig voor incidenteel gebruik. Wie regelmatig lijm nodig heeft, kiest voor een standaard lijmroller. Deze hebben nu tot 20% langere tapes: de wegwerproller bevat nu tien meter lijmtape en de hervulbare variant bevat zelfs zestien meter tape.

Het nieuwe assortiment van Pritt is vanaf deze week beschikbaar! Bekijk hier alle Pritt artikelen in onze webshop.