Kantoorwerkplek inrichten?

Bij het inrichten van een kantoorwerkplek komt veel kijken. Wij kunnen jou daarbij helpen! Van de complete inrichting kantoorwerkplek tot alleen kantoormeubilair.

Je kantoorwerkplek inrichten

Van een zit/sta bureau die elektrisch in hoogte verstelbaar is of een in hoogte verstelbaar bureau met slinger. Daarachter een ergonomische bureaustoel van bijvoorbeeld de merken BMA, HAG, Herman Miller of Aeris. Krijg daarbij van ons ook nog eens gratis zitadvies op maat. Het juist instellen van de bureaustoel is namelijk erg belangrijk. Want slecht zitten op een goede bureaustoel, is alsnog slecht zitten. Nu de pc of laptop op het bureau om te kunnen werken. Vergeet dan niet het kabelmanagement. Voor een opgeruimd bureau is het belangrijk dat de kabels netjes weggewerkt zijn. Daarnaast is een ladenblok, kastje, jaloeziedeurkast of een schuifdeurkast erg handig voor alle losse rommel zoals papieren. De oplossingen voor een net bureau zit hem in de kantoorartikelen die wij ook voor jou kunnen leveren. Denk hierbij aan een toolbox of brievenbakje.

Meer dan alleen inrichting kantoorwerkplek

Wil je een mooie ontvangstruimte, waar je je gasten welkom kunt heten? We kunnen voor jou een inspirerende en sfeervolle ontvangstruimte creëren. Banken, stoelen, lounge meubilair en een presentatiescherm of informatiescherm, alles is mogelijk. Ditzelfde geldt voor de kantine en de vergaderruimte. Compleet aangekleed met het mooiste tapijt of pvc en raamdecoratie. Ook de accessoires, zoals planten, verlichting en visuals op de muren ontbreken niet. Ook de akoestiek is een belangrijk onderwerp binnen een kantoor. Er zijn diverse oplossingen om de akoestiek binnen een kantoor te verbeteren, zoals een schuifdeurkast met akoestische panelen.

Wij tekenen jouw kantoor compleet in, waardoor jouw kantoorwerkplek inrichting optimaal wordt. Inclusief bureau accessoires zoals ladenblokken, brievenbakjes of een toolbox en accessoires zoals een sfeer visual, planten en raamdecoratie. Jouw wensen en eisen, samen met onze expertise zorgen er samen voor dat het een sfeervol, inspirerend en productieve werkplek wordt.