DAAN’S  DINGEN

Wat heb ik ontzettend veel leuke reacties  gehad op mijn eerste blog ‘ Daan’s Dingen ‘ dank jullie wel!

Bij Inside Office ben ik verantwoordelijk voor de kantoorartikelen. Je kan bij mij per mail of telefoon je bestelling plaatsen, maar natuurlijk ook even langs komen in onze shop aan de Kelvinring. Altijd gezellig en kan ik je ook gelijk de nieuwste artikelen laten zien.

Daan's Dingen deel 2

Voor degenen die  gewoon lekker vanachter hun laptop zelf de bestellingen plaatsen kan je 24/7 terecht in onze webshop. Hier plaats ik ook wekelijks nieuwe aanbiedingen op. Ook leuk om gewoon eens rond te kijken wat wij allemaal voor (nieuwe) items hebben.

Het is officieel Lente en dat betekent ook dat Pasen er weer aan gaat komen. De combinatie Lente gevolgd door de Zomer en de heerlijke chocolade die al weken in de winkel ligt is wel een dingetje natuurlijk.

lalalente

In België eten mensen gemiddeld 8 kilo chocolade per jaar! Die moeten dan wel heel erg gelukkig zijn. Als je chocola eet, komt ‘endorfine’ in je hersenen vrij. Endorfine is een stof die door je lichaam gemaakt wordt, die voor een blij en gelukkig gevoel zorgt.

Bepaalde stoffen die in chocola zitten zorgen ervoor dat de endorfine wordt aangemaakt. maar niet alleen. Ook het feit dat chocola zo fijn gaat smelten zodra het in je mond terechtkomt. Dat is blijkbaar een ervaring die je lichaam prettig vindt. Want het gevoel dat chocola je geeft, geeft op zijn beurt seintje aan je hersenen om endorfine aan te maken.

Weer een goed excuus gevonden om een paaseitje bij de thee te nemen. Natuurlijk wil ik jullie ook allemaal dit ‘geluksgevoel’ laten ervaren en daarom krijg je bij een bestelling boven de 50 euro een heerlijk assortiment paaseitjes!
paaseitjes vogelhuisjeWat mij nog meer gelukkig maakt? Deze items uit onze webshop.

Pasen

Wil je het kantoor toch ook een beetje in paasstemming brengen of ben je nog op zoek naar een leuke attentie met pasen? Bekijk dan deze artikelen in onze webshop

 

kuikentjes

 Verven voor Volwassenen

Bij Pasen hoort natuurlijk ook het verven van eieren. Weg met verfblikken en kwasten! Met de hoogwaardige acryllakken van edding kunnen vrijwel alle oppervlakken snel en eenvoudig worden gerenoveerd, gerestaureerd en creatief gedecoreerd. Bijvoorbeeld: glas, metaal, hout, kunststof, piepschuim, papier, behang, linnen, keramiek, steen, manden en nog diverse andere materialen. Deze superieure spuitlakken vallen op door de uitzonderlijk hoge dekking; de lakken drogen extreem snel en zijn – zowel binnen als buiten – duurzaam. Bovendien zijn de lakken opvallend economisch; afhankelijk van de kleur zijn de lakken van edding tweemaal zo royaal als traditionele spuitlakken. Geef nú kleur aan je ideeën: Met 30 intense standaard- en modekleuren, verkrijgbaar in handige bussen van 200 ml. Bestel ze hier

 

spuitbus

Verven voor de Kids

De kinderen kunnen natuurlijk ook naar hartenlust aan de slag me dit schilderspalet. Het ultieme schilderspalet voor kleine kunstenaars! 12 heldere kleuren waterverf, een penseel en een deksel dat dient als echt mengpalet. De kleuren zijn gerangschikt van licht naar donker en eenvoudig aan te brengen. De penselen zijn van hoge kwaliteit, de penseelharen zijn 100% natuurlijk en zijn voorzien van vrolijk gekleurde omhulsels. 5 verschillende formaten voor een variëteit aan technieken. Ideaal voor alle soorten verf, voor thuisgebruik of op school.

verf

Of liever verven met de penselen kan natuurlijk ook. 12 heldere kleuren waterverf, een penseel en een deksel dat dient als echt mengpalet. De kleuren zijn gerangschikt van licht naar donker en eenvoudig aan te brengen. De penselen zijn van hoge kwaliteit, de penseelharen zijn 100% natuurlijk en zijn voorzien van vrolijk gekleurde omhulsels. 5 verschillende formaten voor een variëteit aan technieken.

kwasten

Natuurlijk willen we wel dat iedereen er op zijn paasbest uit blijft zien en daarom schilder je met een schort om. Vrolijk gekleurd verfschort met lange mouwen voor kindjes vanaf 36 maanden! 100% polyesther en dus gemakkelijk schoon te vegen na elk gebruik! Dankzij het klittenband is de maat aan te passen van 3 jaar tot 5 jaar.

minikidsOpbergen

Alle verf en paas spullen wil je natuurlijk wel een beetje geordend bij elkaar houden. Really Useful opbergboxen zijn stapelbaar met of zonder deksel. Ze zijn zo sterk dat het het gewicht van één persoon houdt. Elk product is bestendig tegen temperaturen van -15°C tot +80°C. Minimale zijkant aanpassingen om opbergruimte te maximaliseren, dit zorgt tevens ook dat de inhoud minder kan bewegen tijdens transport. Volledig platte en versterkte bodem. Het sluitmechanisme houdt de doos en het deksel tezamen. De doorzichtige doos heeft het voordeel dat u steeds de inhoud ziet. De verschillende afmetingen zijn onderling opstapelbaar.

 

bakjes

Of deze. Een aantrekkelijke range van opbergdozen voor archivering van dossiers, tijdschriften, cd’s en dvd’s en allerlei andere producten. Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten d.m.v. drukknoppen. Verbeterde doosconstructie. Modern en eigentijds design. Gelamineerd oppervlak voor langdurige bescherming. Labelhouder voor indexering. De boxen worden plano geleverd.

blauwe doosActie

Maandelijks hebben wij nieuwe acties en aanbiedingen in onze webshop. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan hier  in voor de nieuwsbrief inschrijven nieuwsbrief met als onderwerp; Inschrijven Nieuwsbrief.

#BETHEMESSENGER

Als het aan Dopper ligt leven we straks in een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen, dicht bij huis en ver weg, toegang heeft tot veilig drinkwater.

Hier willen wij aan bijdragen en hebben daarom een mooie actie in onze webshop waar je de Dopper gratis krijgt.

dopper