✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeSamenwerken op veilige afstandInterieurSamenwerken op veilige afstand

Samenwerken op veilige afstand

Samenwerken op veilige afstand

Om ervoor te zorgen dat werknemers zich veilig voelen op kantoor, moet er natuurlijk veel aandacht worden besteed aan persoonlijke ruimte, veiligheid en hygiëne. Tegelijkertijd mag de kantoorruimte haar functie als sociaal knooppunt, waar medewerkers elkaar ontmoeten en samenwerken, niet verliezen. Met het Care & Share assortiment kan je het kantoor eenvoudig klaarmaken en inrichten voor een veilige, maar ook functionele, gebruiksvriendelijke en inspirerende werkplek.

Terwijl de moderne scheidingswanden als fysieke barrière dienen om bureaus of ruimtes te scheiden, zijn ze ook ontworpen voor visuele communicatie, zodat mensen ze kunnen gebruiken om aantekeningen te maken en samen te werken op een veilige afstand. Mix en match de verschillende scheidingswanden om de beste opstelling voor je kantoorruimtes te creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Veilige werkplekken: Gemakkelijk te reinigen scheidingswanden
  • Samenwerking: Ontworpen voor visuele communicatie
  • Flexibiliteit: Verschillende opties en maten beschikbaar
  • Mobiliteit: Flexibel, eenvoudig te verplaatsen

 

De lichtgewicht plexiglas scheidingswanden en scheidingsschermen voor op het bureau zijn een stijlvolle oplossing om bureaus te scheiden en snel een veilige opstelling te creëren in open kantoren of vergaderzalen. De transparante, eenvoudig te reinigen oppervlakken zorgen ervoor dat kantoorruimtes een open look & feel behouden, terwijl medewerkers optimaal worden beschermd.

 

Bron Legamaster.

 

Wil je ook een keer met mij van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in. Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!