✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichting: Ontdek Drentea NEWPiqNiqErgonomieProjectinrichting: Ontdek Drentea NEWPiqNiq

Projectinrichting: Ontdek Drentea NEWPiqNiq

Ontdek het nieuwe meubelconcept van Drentea: NEWPiqNiq. Dit concept brengt gezond, efficiënt en effectief werken binnen handbereik.

De meubellijn is circulair ontworpen op basis van duurzaamheid, aanpasbaarheid en hergebruik. Het past in elke werkomgeving binnen Het Nieuwe Werken appellerend aan gezond werken en de perfecte mix tussen home & office.

Het heeft een bijzondere uitstraling en linkt naar de bekende Picknick tafel. Het meubel is volledig verstelbaar volgens de actuele NEN en NPR normeringen. PiqNiq is leverbaar als slinger verstelbare zit-zit tafel en als elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Ook is er een klassieke PiqNiq tafel leverbaar op vaste hoogte, die zeer geschikt is als aanlandplek en project-of teamtafel.

Laat onze rode draad door elk project nu net @ HOME @ THE OFFICE zijn, dus die perfecte mix tussen home & office past perfect bij ons. Wij zijn fan!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!