Skip to main content

Focus on people

Drentea ontwerpt en produceert producten met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit sinds 1955.

Bureaus van Drentea
Drentea is stevig en van zeer goede kwaliteit: meubilair dat niet zomaar stuk te maken is. Drentea ontwerpt en produceert actuele, stevige meubelen op basis van circulariteit. Drentea heeft van 4-poots werkplek, zit-sta meubelen, multifunctionele tafel en T-poot systeem tot innovatieve work-option als de flightdesk in haar assortiment.

Projectinriching Rotterdam Drentea werkplekken

Opbergen met Drentea
Drentea bevordert het clean desk principe. Daarom is er een uitgebreid programma leverbaar in diverse uitvoeringen: geluiddempende kasten, ladeblokken, archiefkasten, lockerkasten, garderobekasten en vele praktische accessoires.

Projectinriching Rotterdam Drentea werkplekken

Vergaderen met Drentea
Het design van de vergadertafels van Drentea is gebaseerd op stijl, eenvoud en functionaliteit. Tijdloze vormgeving die gezien mag worden en past in elke stijl.

Projectinriching Rotterdam Drentea werkplekken vergadertafel

Hiernaast heeft Drentea ook nog akoestische oplossingen en afscheiding-elementen.

Projectinriching Rotterdam Drentea werkplekken akoestisch

Circulaire economie en Drentea
Bij Drentea wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van grondstoffen en energie van hernieuwbare bronnen. Ze beseffen zich dat de producten van vandaag fungeren als grondstoffen voor morgen en streven naar een continue stroom van materialen en grondstoffen, zonder kwaliteitsverlies en afval.

Favoriet Drentea meubel van onze Fanny van de ontwerpstudio is de nieuwe Drentea PiqNiq.

(Bron)