✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeMeubelmerk DrenteaProjectinrichtingMeubelmerk Drentea

Meubelmerk Drentea

Focus on people

Drentea ontwerpt en produceert producten met een unieke vormgeving en duurzame kwaliteit sinds 1955.

Bureaus van Drentea
Drentea is stevig en van zeer goede kwaliteit: meubilair dat niet zomaar stuk te maken is. Drentea ontwerpt en produceert actuele, stevige meubelen op basis van circulariteit. Drentea heeft van 4-poots werkplek, zit-sta meubelen, multifunctionele tafel en T-poot systeem tot innovatieve work-option als de flightdesk in haar assortiment.

Opbergen met Drentea

Drentea bevordert het clean desk principe. Daarom is er een uitgebreid programma leverbaar in diverse uitvoeringen: geluiddempende kasten, ladeblokken, archiefkasten, lockerkasten, garderobekasten en vele praktische accessoires.

Vergaderen met Drentea

De PI Chair, ontworpen door Richard Hutten, is geïnspireerd door de rijke historie van het midden van de 20ste eeuw. De PI stoel heeft een tijdloos design, met een heel goed zitcomfort. De stoel nodigt uit om lang te dineren of een boek te lezen. De verbindingen van de stalen buizen op de rug van de stoel lijken op de 16e letter van het Griekse alfabet, de letter pi π. Zodoende was de naam van de stoel snel gevonden.

Hiernaast heeft Drentea ook nog akoestische oplossingen en afscheiding-elementen.

Circulaire economie en Drentea

Bij Drentea wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van grondstoffen en energie van hernieuwbare bronnen. Ze beseffen zich dat de producten van vandaag fungeren als grondstoffen voor morgen en streven naar een continue stroom van materialen en grondstoffen, zonder kwaliteitsverlies en afval.

FAVORIET DRENTEA MEUBEL VAN ONZE FANNY VAN DE ONTWERPSTUDIO IS DE NIEUWE DRENTEA PIQNIQ. (Bron)

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!