✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePrintoplossingen: Nieuwe machinelijn van ToshibaOfficePrintoplossingen: Nieuwe machinelijn van Toshiba

Printoplossingen: Nieuwe machinelijn van Toshiba

Toshiba heeft een nieuwe machinelijn genaamd e-BRIDGE Next. Deze lijn heeft meer functionaliteiten, meer gebruiksgemak en is helemaal klaar voor de toekomst.

De e-BRIDGE Next systemen stellen de norm voor perfectie. Het ontwerp is stijlvol en past in alle kantooromgevingen. Deze multifunctional heeft een touchscreen op tabletformaat (9inch), die compleet aangepast kan worden naar de wensen en eisen van de gebruiker: van de grootte en volgorde van de iconen tot de achtergrond.

De e-BRIDGE Next systemen geven daarnaast de volledige vrijheid in mobiel printen. Alle modellen kunnen eenvoudig communiceren met mobiele devices via AirPrint (iOS), Google Cloud Print of de Mopria Print Service (Android).

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!