✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeInspirerende werkplekken bij het hoofdkantoor van Google in AmsterdamOfficeInspirerende werkplekken bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam

Inspirerende werkplekken bij het hoofdkantoor van Google in Amsterdam

Het Google hoofdkantoor in Amsterdam is ruim 3000 m² groot en heeft een heel bijzonder design.

Als inspiratie is de garage waar Larry Page en Sergey Brin Google oprichtten gebruikt. Dit komt terug in de graffiti op de muren, de industriële open plafonds en een containermuur. Volgens de designers is geluk, comfort, flexibiliteit, ontspanning, beweging, daglicht, frisse lucht, visuele stimulans en een uitgebalanceerde catering fundamentele elementen die dit kantoor een gezond kantoor maken.

Er staat bijvoorbeeld een hergebruikte automatiek van Febo in het kantoor waar de Google medewerkers computeraccessoires uit de muur kunnen trekken en een jaren zestig caravan die als vergaderkamer wordt gebruikt. De receptie is een bakfiets, de kantine heeft stroopwafelplafonds en overal vind je Delfts blauwe prints terug. Een echt Hollands kantoor dus. Wie wil hier nu niet werken?

Bekijk hieronder een aantal foto’s:

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!